STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος και Λεβαδειακός βάζουν τα γυαλιά στους "Big-4"

Ατρόμητος και Λεβαδειακός βάζουν τα γυαλιά στους "Big-4"

Η νίκη του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ διατήρησε το αήττητο των Περιστεριωτών και μαζί με το Λεβαδειακό είναι οι μόνες ομάδες στη φετινή Super League Σουρωτή που δεν έχουν υποστεί ήττα. Τι κάνουν μέχρι στιγμής Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Ακόμα μία σπουδαία νίκη πήρε ο Ατρόμητος στη φετινή Super League Σουρωτή, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου είναι μόνος του.

Παράλληλα, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι διατήρησε το αήττητό της και πλέον μετράει 4 νίκες και 4 ισοπαλίες μετά από 8 αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα, αφού ούτε ο Λεβαδειακός έχει αποχωρήσει από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Οι Βοιωτοί, που βρίσκονται στην 3η θέση, ισόβαθμοι με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, έχουν 3 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Σε αυτό το κλαμπ, δηλαδή των αήττητων ομάδων, άνηκε μέχρι την Κυριακή και ο ΠΑΟΚ, αλλά στο "Καραϊσκάκης" γνώρισε την πρώτη του ήττα από τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες μετρούν τουλάχιστον δύο ήττες.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος, ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν από δύο, η μόνη ομάδα με τρεις ήττες είναι η Κέρκυρα, ενώ χωρίς βαθμό έχουν ολοκληρώσει τα μισά τους παιχνίδια ο Παναιτωλικός, η Λαμία, η ΑΕΛ, ο Πλατανιάς, ο Αστέρας και ο Απόλλων Σμύρνης.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League Σουρωτή

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ