STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0
INTIME SPORTS

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο ο οποίος επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 χάρη σε γκολ των Μπρίτο, Νάστου και Παπαδόπουλου και πήρε τους τρεις βαθμούς. Δεν απείλησαν σε κανένα σημείο οι φιλοξενούμενοι που γνώρισαν την ήττα με κάτω τα χέρια.

Μια άνετη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό 3-0, πήρε ο Ατρόμητος επί του ΟΦΗ παίζοντας αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με τα δυο γκολ των Μπρίτο και Νάστου. Ενώ στο δεύτερο μέρος ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Ατρόμητος έφτασε έτσι στους 25 βαθμούς και πλησίασε στους επτά τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ που προερχόταν από μια μεγάλη νίκη επί της Καλλονής παρουσιάστηκε πολύ κακός. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός ούτε μια φορά και μετά την επικράτηση του Πανθρακικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στην 14η θέση με 15 βαθμούς.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Παράσχου έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ούμπιδες ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε αλλά απειλούσε συνέχεια ενώ είχε την ασίστ στο τρίτο γκολ του αγώνα έκαναν ουσιαστικά ότι ήθελαν στο παιχνίδι. Είχαν τον έλεγχο και τον ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να τους απειλήσει.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ έμεινε μακριά από το καλό πρόσωπο που είχε δείξει στα ματς με την Καλλονή και ουσιαστικά γνώρισε μια ήττα με κάτω τα χέρια καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε κλασικές ευκαιρίες προς την εστία του Τσενάμο ο οποίος πέρασε ένα ήσυχο βράδυ.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο:"Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου"

Καιρός:

Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)

Α' Βοηθός: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

Β' Βοηθός: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών)

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89' Γεωργίου), Μπρίτο (84' Μπάλας), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος (74' Φάμπιο).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Καλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο (73' Μακουκούλα), Όγιος, Κουτσιανικούλης (82 Μονιάκης), Παπάζογλου.

Γκολ:17' Μπρίτο, 45+ Νάστος, 87' Παπαδόπουλος/

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Παρακολουθείστε την 14η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (08/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.Καλεσμένος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που θα σχολιάσει LIVE την κλήρωση της Εθνικής.

Η αναμέτρηση

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση στο γήπεδο του Περιστερίου και μόλις στο 3' απείλησαν με το πρώτο σουτ από του Ούμπιδες το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0
INTIME SPORTS

Στο 12' οι Κρητικοί απείλησαν για πρώτη φορά όταν ο Ταυλαρίδης έκανε το λάθος, ο Παπάζογλου πήρε την μπάλα έφυγε προς την εστία του Ατρόμητου αλλά καθυστέρησε και έχασε την μπάλα.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 17' όταν μετά από λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ η μπάλα έφτασε με συρτή πάσα από τα δεξιά στα αριστερά και στον Μπρίτο ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Λάθη επί λαθών στην άμυνα του ΟΦΗ, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0
INTIME SPORTS

Το γκολ αυτό έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου και στο 20' ο Καραμάνος έβγαλε σε θέση βολής τον Ούμπιδες στα δεξιά αλλά το σουτ του τελευταίου από καλή θέση έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του ΟΦΗ.

"Τσαφ" από Παπαδόπουλο

Η ομάδα του Περιστερίου στο 36' έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε τσαφ μετά από σέντρα από τα αριστερά και δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι που μετά το γκολ δεν μπόρεσαν να απειλήσουν βρέθηκαν στην εστία του Τσενάμο στο 39' όταν ο Κουτσιανικούλης μετά από λάθος της άμυνας του Ατρόμητου σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου έκανε λάθος κοντρόλ και δεν απείλησε. Ενώ στο 45' ο Ζε Εντουάρντο με σουτ έστειλε την μπάλα έξω.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος χτύπησε και πάλι όταν σε σέντρα από τα αριστερά του Μπρίτο ο Νάστος πήρε την κεφαλιά νικώντας τον Φερνάντες, έγραψε το 2-0 και έδωσε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Χωρίς αλλαγές στο δεύτερο

Ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 από την λήξη του πρώτου μέρους εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε το ματς. Όπως φυσικά και ο Ατρόμητος με τον Γιώργο Παράσχο φυσικά και να μην έχει κανένα παράπονο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0
INTIME SPORTS

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να πιέσουν δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες κλασικές φάσεις για να μειώσουν το σκορ και την ίδια ώρα ο Ατρόμητος κυκλοφορούσε καλά την μπάλα μην δίνοντας δικαίωμα στον ΟΦΗ να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Μάλιστα στα τελευταία δέκα λεπτά ο ΟΦΗ ανέβηκε πιο ψηλά για να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ήταν το 87' όταν μετά από ωραία αντεπίθεση στον κενό χώρο έφυγαν οι γηπεδούχοι, ο Ούμπιδες έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο και αυτός απέναντι από τον Φερνάντες σαν σε προπόνηση "έγραψε" το 3-0.

Ατρόμητος Αθ.-ΟΦΗ 3-0
INTIME SPORTS

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στον ΟΦΗ όταν σε μακρινό σουτ του Καλάιτζιτς ο Τσενάμο είπε όχι και έδιωξε σε κόρνερ.

MVP

Ο Ούμπιδες μπορεί να μην σκόραρε κάποιο από τα τρία γκολ αλλά ήταν πολύ δραστήριος στο παιχνίδι. Είχε χαμένες ευκαιρίες και μια ασίστ πάρε βάλε στο τρίτο γκολ το οποίο ξεκινάει από τον ίδιο. Κίνδυνος θάνατος για την ομάδα του ΟΦΗ.

Αδύναμος κρίκος

Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης έμειναν στα ρηχά και όταν οι δυο τους δεν τραβάνε ο ΟΦΗ έχει πρόβλημα στο να γίνει απειλητικός όπως και έγινε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στατιστικά Αγώνα

3 Γκολ 0
3 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 5
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
3 Κεφαλιές 0
3 Αποκρούσεις 3
25 Επεμβάσεις 15
16 Κλεψίματα 8
15 Φάουλ 23
2 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 5
41 Λάθη 42
7/20 Γεμίσματα 4/26
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ