STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Άρης 0-1

Ατρόμητος-Άρης 0-1
Τάτος Παπαζαχαρίας INTIME SPORTS

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Άρης, ο οποίος με γκολ του Τάτου στο 82' νίκησε τον πολύ κακό Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Δοκάρι για τον Ατρόμητο με τον Σουμπίνιο, Με δέκα παίκτες ο Άρης από το 20' λόγω αποβολής του Αγκάνθο

Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Super League έκανε ο Άρης, ο οποίος με γκολ του Τάτου στο 82' πέρασε από το Περιστέρι επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου που αγωνίστηκε από το 20΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνθο ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δικαιούταν το "τρίποντο" με το οποίο έφτασε στους 29 βαθμούς. Ο Ατρόμητος από την άλλη ήταν πάρα πολύ κακός και το μόνο που είχε ένα δοκάρι με τον Σουμπίνιο.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 28η αγωνιστική της Superleague.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν αυτός που καιγόταν πιο πολύ για τους τρεις βαθμούς είχε ευκαιρίες, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό. Μάλιστα αυτό στοίχισε και μια κάρτα (από τις δυο) στον Άγκάνθο ο οποίος αποβλήθηκε. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν έδειξε τίποτα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Άρης ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, είχε και τις ευκαιρίες και κατάφερε με το γκολ ενός πρώην παίκτη του Ατρομήτου, τον Τάτο να πάρει αυτό που ήθελε στο Περιστέρι και να κάνει ένα βήμα για την παραμονή. Ο Ατρόμητος εκτός από το δοκάρι του Σουμπίνιο δεν έκανε τίποτα άλλο στον αγώνα μια πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (67' Π. Γκαρσία), Μπρίτο, Μάντζιος (79' Κούτσι).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας (94' Ηρακλής), Τάτος (90' Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Αγκάνθο.

Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος (23', Ατρόμητος), Ταυλαρίδης (36', Ατρόμητος), Ιγκλέσιας (44', Ατρόμητος), Π. Γκαρσία (78', Άτρόμητος)-Αγκάνθο (19', Άρης), Τριανταφυλλάκος (38', Άρης), Τσουκάνης (82', Άρης, στον πάγκο), Νταμαρλής (93', Άρης)

Κόκκινη κάρτα: Αγκάνθο (20', Άρης)

Σκόρερ: Τάτος (82', Άρης)

Καλύτερος ο Άρης και με δέκα

Η νίκη για τον Άρη ήταν μονόδρομος και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση για να πετύχει ένα γκολ. Από την άλλη ο Ατρόμητος ήθελε αλλά δεν μπορούσε να βγει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 3ο λεπτό ο Γιαννιώτας έκανε ένα σουτ για τον Άρη με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του Ατρομήτου και να απομακρύνεται.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Άρη στο 15', όταν ο Ιγκλέσιας έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει απελπιστικά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (19'), έγινε η φάση του αγώνα όπου και θα συζητηθεί. Ο Αγκάνθο βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή Στυλιάρα να του δείχνει την κίτρινη κάρτα, καθώς νόμιζε πως ο παίκτης του Άρη έκανε θέατρο.

Στην συνέχεια ο εξαγριωμένος Αγκάνθο κινήθηκε απειλητικά στον διαιτητή ο οποίος του έδειξε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ατρόμητος παρά την υπεροχή στους παίκτες και πάλι δεν έγινε απειλητικός. Στο 32' από την κεφαλιά του Τάτου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42' από την κεφαλιά του Οικονομόπουλου η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 42' ο Σουμπίνιο έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου την ίδια κατάληξη είχαν το σουτ του Γιαννιώτα για τον Άρη και του Ιγκλέσιας για τον Ατρόμητο.

Πάλι ο Άρης την υπεροχή

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν και πάλι αυτός που ήταν απειλητικός με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να κάνει φάση μέχρι τα μισά του ημιχρόνου τουλάχιστον.

Στο 49' από το σουτ του Τριανταφυλλάκου, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 64' ο Τάτος γύρισε στον Παπαζαχαρία, αυτός έστρωσε στον Γιαννιώτα μέσα στη μεγάλη περιοχή, με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (66'), ο Ατρόμητος έκανε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Σουμπίνιο έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν.

Στο 73' η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε μια ακόμη ευκαιρία, όταν ο Οικονομόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Επτά λεπτά αργότερα (80'), ο Τάτος έκανε το σουτ με τον Ράντμαν να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στο 82'.

Ο Γιαννιώτας έδωσε ωραία πάσα στον Τάτο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν για να κάνει το 0-1 για τον Άρη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καραγκούνης έκανε ένα σουτ για τον Ατρόμητο με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον Άρη να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με 1-0.

MVP της αναμέτρησης

Ο Ανδρέας Τάτος είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μέσος του Άρη κόντρα στον σύλλογο που τον ανέδειξε πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και έδωσε την πολύτιμη νίκη στους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης.

Η απογοήτευση

Η ομάδα του Ατρομήτου έχει κάνει μια πολύ κακή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος μάλιστα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 1
0 Ασίστ 1
11 Τελικές Προσπάθειες 10
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
8 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
0 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 4
13 Επεμβάσεις 25
16 Κλεψίματα 18
14 Φάουλ 17
6 Οφσάιντ 0
5 Κόρνερ 2
40 Λάθη 30
5/27 Γεμίσματα 3/17
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ