STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Βόλος 4-0: Πυροβολούσε κατά ριπάς ο Φερνάντεθ

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας επικράτησε 4-0 του Βόλου με τον Λουίς Φερνάντεθ με χατ τρικ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και τους Αρκάδες με τρομερό ποσοστό ευστοχίας να παίρνουν το τρίποντο που τους έφερε στην 7η θέση.

Ο Αστέρας με τον Λουίς Φερνάντεθ να πυροβολεί κατά ριπάς και να σκοράρει σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, στο 2' και στο 45+1' επικράτησε 4-0 του Βόλου, πήρε μια μεγάλη νίκη και τρεις βαθμούς που τον έφεραν στην 7η θέση των playouts, πάνω από τον Ατρόμητο με ένα ματς περισσότερο.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε χατ τρικ, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, και έγινε ο πρώτος παίκτης του Αστέρα μετά το 2017 και το Μιχάλη Μανιά που πέτυχε χατ τρικ με τη φανέλα των Αρκάδων ενώ και αυτός για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα πέτυχε τρία γκολ σε ένα ματς.

Κέρδος και για τις δύο ομάδες, τόσο για τους νικητές όσο και για τους χαμένους ενόψει της νέας σεζόν ήταν οι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και πήραν την ευκαιρία τους.

1. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αστέρας είχε σε φοβερή μέρα τον Λουίς Φερνάντεθ ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, στο 2' με ωραίο σουτ, στο 45+1' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 67' μετά από ωραία κίνηση στο χώρο και εύστοχο πλασέ. Ο επιθετικός των Αρκάδων έφτασε στο σύνολο τη φετινή σεζόν τα εννιά γκολ εκ των οποίων τα τρία τα έβαλε στο ματς με το Βόλο.

Παράλληλα είχε σωρεία και άλλων χαμένων ευκαιριών και αν δεν γινόταν αλλαγή στο 77' ίσως να μπορούσε να κάνει και "καρέ" τερμάτων για τους Αρκάδες. Πριν το τρίτο γκολ του Φερνέντεθ ο Σίτο στο 50' είχε διαμορφώσει το 3-0 ενώ ο ίδιος παίκτης είχε κερδίσει και το πέναλτι στη φάση του δεύτερο γκολ.

Ο Αστέρας είχε μπασκετική ευστοχία στο παιχνίδι καθώς μέχρι το 85' είχε πέντε τελικές στην εστία εκ των οποίων οι τρεις, ποσοστό 60% είχαν γίνει γκολ.

2. ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ

Το 4-0 μπορεί να είναι αρκετά βαρύ για το Βόλο που σίγουρα με την εικόνα που είχε επιθετικά δικαιούταν ένα, δυο γκολ. Η αμυντική εικόνα και λειτουργία των φιλοξενούμενων όμως ήταν κάκιστη. Αυτό φανερώνει και το γκολ που δέχτηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Βόλος αλλά και εν συνεχεία όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων έδειχναν να μη μπορούν να λειτουργήσουν καλά αμυντικά. Ο Αστέρας έβρισκε αρκετά εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Καραγκιόζη και ουσιαστικά απειλούσε όποτε ήθελε την εστία της ομάδας της Μαγνησίας.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Βόλου δεν βελτιώθηκε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο και παρά τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του συλλόγου. Δίνοντας έτσι και πάλι την ευκαιρία στους Αρκάδες να απειλήσουν όποτε ήθελαν.

3. ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους και οι Ράσταβατς-Ξηροφώτος έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς νέους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να κάνουν το ντεμπούτο τους.

Για τους Αρκάδες στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Τσιφτσής, Αντζουλάς, Αλί ενώ στη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξαν και οι Τζίμας, Χριστόπουλος, Αλάγμπε οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν πως ο Αστέρας μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ενόψει της νέας χρονιάς.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live του αγώνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS:

7. Αστέρας 39

8. Ατρόμητος 37

9. ΑΕΛ 33

10. Λαμία 32

11. Βόλος 31

12. Ξάνθη 22

13. Παναιτωλικός 22

14. Πανιώνιος 21

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Πασαλίδης (86' Χριστόπουλος), Άντζουλας, Τασουλής, Μουνάφο (60' Μπελόκ), Φερνάντεζ, Σίτο (60' Τζίμας), Αλί (46' Ριέρα), Φερνάντεθ (77' Αλάγμπε), Κρέσπι.

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Μήτογλου, Διαμάντης, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (84' Μπαλογιάννης), Ζοάο (51' Κορέλας), Γέντρισεκ (51' Κυζιρίδης), Μουνίθ (64' Μπάλλας).

Σκόρερ: 2'-45+1'+67' Λουίς Φερνάντεθ, 51' Σίτο

Κίτρινες: 25' Αλί, 40' Πασαλίδης, 45+3' Κρέσπι, 56' Μουνάφο/35' Μουνίθ, 42' Ζοάο, 77' Γκουαροτσένα

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Διαιτητής VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Διαιτητής AVAR: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

Πατήστε εδώ και δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ