STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Πανιώνιος: Χωρίς επτά βασικούς για την παραμονή

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς επτά βασικά του στελέχη λόγω τραυματισμών και τιμωριών υποδέχεται ο Αστέρας τον Πανιώνιο (5/5, 17:00) για την τελευταία (30ή) αγωνιστική με στόχο την παραμονή άνευ μπαράζ στη Super League. Τρεις απουσίες για τους κυανέρυθρους.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο - live από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη - για την τελευταία (30ή) αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την απευθείας (χωρίς μπαράζ) παραμονή στην πρώτη κατηγορία, χωρίς να έχει στο μυαλό του το αποτέλεσμα του ΟΦΗ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει σε επτά βασικά του στελέχη. Πέραν του εδώ και καιρού εκτός Γιώργου Κυριακόπουλου, δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι Βαλεντίνος Βλάχος (προσαγωγός) και Μιχάλης Μανιάς (κοιλιακούς).

Λόγω τιμωριών εκτός παιχνιδιού είναι οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Χουάν Μουνάφο και Κοσμάς Τσιλιανίδης. Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι επέστρεψαν οι Ματίας Ιγκλέσιας και Νίκος Καλτσάς.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Κάρδαρης, Μαρτίνεζ, Αλάγκμπε, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Γλέζος, Τζίμας, Φερνάντεζ, Μπαστιάνος, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΣΠΙΡΙΝΤΟΝΟΒΙΤΣ, ΜΑΚΣΙΜΟΒΙΤΣ

Ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Super League. Ο Ιστορικός ταξιδεύει στην Τρίπολη χωρίς τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έχει διάστρεμμα, τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, αλλά και τον Νεμπόισα Μαξίμοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, Σερβία, καθώς γεννά η γυναίκα του.

Η αποστολή του Πανιώνιου: Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μίκο, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Καμαρά, Μασούρας, Αρτσε, Μπουμάλ.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

- Αν ο Αστέρας επικρατήσει στην 30ή αγωνιστική του Πανιωνίου στο "Θ. Κολοκοτρώνης", εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή και αποφεύγει τη 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

- Ακόμα και να χάσει από τον Πανιώνιο και να νικήσει ο ΠΑΣ, υπερτερεί στην ισοβαθμία. Με άλλα λόγια, έχει πλέον αποφύγει τον κίνδυνο του απευθείας υποβιβασμού.

- Αν χάσει από τον Πανιώνιο και ο ΟΦΗ νικήσει τον Ατρόμητο, τότε θα οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή.

- Αποφεύγει το μπαράζ με ισοπαλία δική του και ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ