STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναιτωλικός 3-0: Τον "τσάκισε" κι ας έπαιζε με δέκα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας βρέθηκε να παίζει από το 3' με παίκτη λιγότερο (απευθείας κόκκινη ο Τριανταφυλλόπουλος) και όμως "τσάκισε" τον Παναιτωλικό με 3-0 στο "Θ. Κολοκοτώνης". Βαλιέντε, Ιγκλέσιας και Φερνάντεθ τα γκολ των Αρκάδων.

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα απέναντι στον Παναιτωλικό για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες έπαιζαν από το τρίτο λεπτό με παίκτη λιγότερο και το φινάλε του αγώνα τους βρήκε να επικρατούν με 3-0 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Αυτή ήταν η πιο ευρεία φετινή νίκη για την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Παναιτωλικός πέταξε την ευκαιρία να επικρατήσει και να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση. Πάμε να δούμε τα τρία στοιχεία του αγώνα...

1. ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 3'. Ε ΚΑΙ;

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Αστέρα. Ο Πασαλίδης έκανε λανθασμένη πάσα, ο Μοράρ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά λίγο πριν βρεθεί απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο Τριανταφυλλόπουλος τον έριξε κάτω. Ο Κομίνης έβγαλε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον στόπερ των Αρκάδων. Ο Γιώργος Παράσχος υποχρεώθηκε να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του.

Αυτός που την... πλήρωσε ήταν ο Αραβίδης, ο οποίος στο 8' έγινε αλλαγή με τον Μπελόκ, που πήρε θέση στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ και στο κέντρο των μετόπισθεν πλάι στον Πασαλίδη έπαιξε ο Βαλιέντε. Ενώ θα περίμενε κανείς πως ο Παναιτωλικός θα κυριαρχήσει, συνέβη ακριβώς το αντίθετο και με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν οκτώ τελικές, ενώ μία ο Παναιτωλικός.

2. ΚΑΤΟΧΗ 70% ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο είχε μόνο κατοχή (70%). Και δύο γκολ παθητικό. Το 1-0 έκαναν οι γηπεδούχοι στο 26' στην κόντρα επίθεση απέναντι σε μια παιδαριώδη άμυνα. Τέσσερις παίκτες των Αρκάδων αντί δύο των Αγρινιωτών. Ο Μανιάς την κατάλληλη στιγμή έσπασε στον Βαλιέντε που είχε ανέβει, αυτός πλάσαρε από κοντά και σκόραρε. Οι φιλοξενούμενοι στη φάση του γκολ έχασαν και τον Μοράρ με τραυματισμό, ενώ στο 44' ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά από φάουλ του Καλτσά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα (2-0).

3. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου, ο Αστέρας έφτασε μια... ανάσα από τρίτο γκολ. Φάση πανομοιότυπη με αυτή του 2-0. Πάλι εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, πάλι κεφαλιά του Ιγκλέσιας, ο Γιαννακόπουλος απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα του Δέλλα αδυνατούσε να απειλήσει. Μόνο κάτι μακρινά του Λουσέρο, σε μια εικόνα αποκαρδιωτική. Στο 62' ο Μαρκ Φερνάντεθ έκανε σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 3-0, που έμεινε μέχρι τέλους.

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Σάββας (Σερρών)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος - Βαλιέντε, Ιγκλέσιας - Καλτσάς, Φερνάντεθ (89' Άνχελ), Αραβίδης (8' Μπελόκ) - Μανιάς (82' Βλάχος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραΐανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος - Tσιγγάρας (63' Μαρινάκης), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ - Μάρκος Πάουλο (68' Παρράς), Λουσέρο - Γκούγκα, Μάζουρεκ, Ουίλιαν - Μοράρ (30' Μπαΐροβιτς).

Γκολ: 26' Βαλιέντε, 44' Ιγκλέσιας, 62' Φερνάντεθ

Κάρτες: 77' Ουίλιαν, 83' Μιχάι

Κόκκινη: 3' Τριανταφυλλόπουλος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ