STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναιτωλικός 0-2: Πιο έτοιμοι οι Αγρινιώτες

Αστέρας - Παναιτωλικός 0-2: Πιο έτοιμοι οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση στην Τρίπολη χάρη στα γκολ των Λουσέρο και Μπάιροβιτς κι έδειξε πιο έτοιμος μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League 1.

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τη Super League 1 που ξεκινά σε μία εβδομάδα αναμετρήθηκαν Αστέρας και Παναιτωλικός στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Αγρινίου εμφανίστηκε πιο έτοιμη και πήρε τη νίκη με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 57' ο Αντριάν Λουσέρο, καθώς βρέθηκε αφύλακτος εντός περιοχής και νίκησε τον Παπαδόπουλο. Στο 63ο λεπτό ο Παναιτωλικός διεύρυνε το προβάδισμά του με τον Μπάιροβιτς. Ο Σουηδός με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για δεύτερη φορά.

Ο Παναιτωλικός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πηγαίνει στην Τούμπα, ο Αστέρας το Φάληρο για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με ΠΑΟΚ (24/8, 20:00)και Ολυμπιακό (24/8, 21:30) αντίστοιχα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ (46’ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Ανχελ (46’ Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (67’ Δουβίκας), Πασαλίδης (46’ Ντάνι Σουάρεθ), Μπελόκ (46’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Κώτσιρας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Κρέσπι (46’ Μπαράλες).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μαλής, Γιοβάνοβιτς (87’ Ταχάρ), Σανιά, Λιάβας, Λουσέρο (78’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Φυτόπουλος (59’ Μιμίτο), Ντίας, Ρομάν (75’ Ντουάρτε), Μπαΐροβιτς (65’ Μοράρ).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ