STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Λεβαδειακός 0-0: Έχασαν τα άχαστα οι Αρκάδες, έπιανε τα πάντα ο Μπάγιτς

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα και Λεβαδειακό με τους Αρκάδες να χάνουν σωρεία χαμένων ευκαιριών και να βλέπουν το Μπάγιτς να πιάνει τα πάντα. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Ο Αστέρας "αυτοκτόνησε" στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) με τους γηπεδούχους να έχουν σωρεία χαμένων ευκαιριών και να μην παίρνουν το τρίποντο που ουσιαστικά θα τους κρατούσε στη Super League.

Από την άλλη η ομάδα της Βοιωτίας έχοντας έναν εκπληκτικό Μπάγιτς κάτω από τα γκολπόστ πήρε ένα πόντο και διατηρεί ακόμα κάποιες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή. Βέβαια ο Λεβαδειακός αν έπαιρνε το τρίποντο θα ατένιζε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αστέρας είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σωρεία χαμένων ευκαιριών, μάλιστα είχε και δοκάρι με το Μανιά στο 1' της αναμέτρησης. Από την άλλη ο Λεβαδειακός απείλησε ελάχιστα στη διάρκεια του 90λεπτου.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση της Τρίπολης:

1. ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑ

Ο Αστέρας μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσε μάλιστα να το πετύχει πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Ο Μουνάφο με εκπληκτική κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μανιά τετ α τετ. Ο φορ των Αρκάδων όμως θέλησε να σκάψει τη μπάλα πάνω από τον Μπάγιτς και όχι να πλασάρει στην αριστερή του γωνία που ήταν ανοιχτή.

Ο Μανιάς έκανε ωραία το πλασέ αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Λεβαδειακού και το 0-0 παρέμεινε. Αν ο Αστέρας είχε ανοίξει το σκορ στην πρώτη του φάση στο ματς τότε η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική.

2. Ο ΜΠΑΓΙΤΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΡΟΛΑ

Πλην της τύχης που είχε στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο Λεβαδειακός οι Βοιωτοί είχαν την τύχη να έχουν κάτω από τα γκολπόστ τους και έναν εκπληκτικό γκολκίπερ, τον Μπάγιτς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις, οι περισσότερες κόντρα στον Καλτσά, είπε όχι και έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση της εστίας της.

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο σε φάσεις, όσο και στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπάγιτς ήταν εκπληκτικός και με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν στην εστία του μέχρι το τέλος του αγώνα.

3. ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ

Ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι της Τρίπολης με τον Καραγεωργίου να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Χατζηλάμπρος, Λιάγκας και Νίκας με τον τελευταίο μάλιστα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Super League.

Και οι τρεις ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά στη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα ο Νίκας παραλίγο να πετύχει το γκολ της σεζόν στην καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων στο ματς σε σουτ από 40 μέτρα στο πρώτο μέρος με το οποίο έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

Καθοριστικός ήταν και ο Λιάγκας ο οποίος έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση στο δεύτερο μέρος με εκπληκτικό τάκλιν.

Γήπεδο: "Θ. Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας)

4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος):Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (68' Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (58' Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73' Αραβίδης), Καλτσάς, Μανιάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου):Μπάγιτς, Αντιλέου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83' Όμο), Νίκας, Μαρκόβσκι (86' Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70' Σαβαντογκό).

Γκολ:

Κίτρινες: 15' Ρόλε, 32' Μουνάφο, 53' Τριανταφυλλόπουλος, 66' Τσιλιανίδης, 90' Τασουλής, 92' Καλτσάς/44' Λιάγκας, 51' Νίκας, 81΄Μαρκόβσκι

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ