STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Ατρόμητος 1-1: Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ήταν μπροστά στο σκορ για 58' λεπτά με τον Ατρόμητο να τα παίζει όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο και να παίρνει έναν σπουδαίο βαθμό μετά το ισόπαλο, 1-1, ενόψει της συνέχειας.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες στην Τρίπολη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πέτυχαν ένα γκολ και είχαν την ευκαιρία και για άλλα τέρματα με την ομάδα του Περιστερίου όμως να ανεβάζει την απόδοση της στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίζει παίζοντας όλα για όλα στο τελευταίο τέταρτο.

Μάλιστα πλην της ισοφάρισης οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κουλούρη να σπαταλάει μια τεράστια ευκαιρία στο 90'.

1. ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ

Οι δυο ομάδες στην Τρίπολη μοιράστηκαν τα πάντα αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όταν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν και να προηγηθούν στο σκορ, στο 24' με τον Καλτσά, ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν ένα ακόμη τέρμα και να πάνε με προβάδισμα δυο γκολ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος και ιδίως μετά το 60' ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, έφερε τη μπάλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 82' με πανέμορφο γκολ του Ουάρντα. Επίσης οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ανατροπή με τον πρώτο σκόρερ της φετινής Super League αλλά ο Κουλούρης από πλεονεκτική θέση στο 90' έστειλε τη μπάλα έξω.

2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΟΡΝΕΡ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ

Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, αέρα και αρκετό κρύο, οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Για αυτό και οι καλύτερες στιγμές τόσο από πλευράς Αστέρα όσο και από πλευράς Ατρόμητου προήλθαν μετά την εκτέλεση στημένων φάσεων και δη των κόρνερ.

Αρχικά οι Αρκάδες μπόρεσαν να σκοράρουν μετά από κόρνερ από τα δεξιά και σουτ μέσα στην περιοχή από τον Καλτσά ενώ ανάλογη ήταν και η φάση της ισοφάρισης του Ατρόμητου. Κόρνερ από τα δεξιά, κεφαλιά του Ουάρντα και 1-1 στο 82'.

3. ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Ο Ουάρντα σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τη φανέλα του Ατρόμητου, μετά το ματς στα Γιάννινα, και έδωσε έναν ακόμα πόντο στην ομάδα του. Ο Αιγύπτιος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν εξαφανισμένος και δεν μπορούσε να βοηθήσει τον Ατρόμητο. Του αρκούσε μια φάση όμως για να δηλώσει πως αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος μάλιστα στο δεύτερο μέρος αναγκάστηκε να παίξει με τον Θεοδωράκη στα γκολπόστ καθώς ο Μέγιερι είχε τραυματιστεί στο πρώτο μέρος και δεν μπορούσε να βοηθήσει. Ο 23χρονος γκολκίπερ μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League.

Γήπεδο: "Θοδωρής Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Κοτσάνης Κωνσταντίνος (Δράμας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας), Μωυσιάδης Θεόφιλος (Ηπείρου)

4ος: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτ. Αττικής)

ΑΣΤΕΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ):Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ρόλε (69' Τσιλανίδης), Ορτέγκα, Κυριακόπουλος, Μπελόκ, Καλτσάς (90' Δουβίκας), Φεντάντεζ, Αραβίδης (75' Μανιάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ):Μέγερι (46' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74' Μανούσος), Χατζησαϊας, Καρασαλίδης, Μάντσον, Κατράνης, Ουμπίδες, Ουάρντα, Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Κουλούρης, Μπρούνο. .

Γκολ: 24' Καλτσάς/82' Ουάρντα

Κίτρινες: 10' Καλτσάς/23' Κιβρακίδης, 47' Καρασαλίδης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ