ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας - ΑΕΛ: Χωρίς Ιγκλέσιας, Πασαλίδη οι Αρκάδες, απουσίες και για τους "βυσσινί"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο των Αρκάδων δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιγκλέσιας και Πασαλίδη. Χωρίς τον τιμωρημένο Καρανίκα οι ΑΕΛ ενώ εκτός έμειναν και οι Τριποτσέρης, Μόρας, Κοέφ, Λεοζίνιο και Μπέρτος.

Η πρώτη του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Αστέρα τον φέρνει αντιμέτωπο με την ΑΕΛ το Σάββατο το απόγευμα στην Τρίπολη. Ο έμπειρος τεχνικός σε αυτό το πρώτο παιχνίδι δεν έχει στη διάθεση του δυο βασικά στελέχη της ομάδας καθώς οι Ιγκλέσιας και Πασαλίδης είναι τιμωρημένοι. Επίσης εκτός αποστολής για ένα ακόμη παιχνίδι βρίσκεται και ο Τασουλής.

Η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Παράσχος αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ματρικάρντι, Χριστόπουλο, Βλάχο, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε, Τόνσο, Τσιλιανίδη, Φερνάντες, Καλτσά, Μανιά και Δουβίκα.

ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΕΛ

Από την άλλη η ΑΕΛ του Φέστα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο "Θ. Κολοκοτρώνης" καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και αυτός στον τιμωρημένο Καρανίκα ενώ μεταξύ άλλων και για διαφορετικούς λόγους εκτός έχουν μείνει οι Τριποτσέρης, Μορσί, Μόρας, Λεοζίνιο, Μπέρτος και Κοέφ.

Η εικοσάδα που έχει ανακοινώνει ο Ιταλός τεχνικός αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Γκόικοβιτς, Γκόλια, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Φατιόν, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Φρίουι, Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Χοτζάλι και Νούσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ