STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΑΕΛ: Επανεκκίνηση Αρκάδων με Ράσταβατς κόντρα στους δυνατούς βυσσινί

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του, ο Αστέρας καλείται να ανατρέψει την κατάσταση και να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί, υποδεχόμενος την πολύ δυνατή φέτος ΑΕΛ (17:15). Τα ιστορικά στοιχεία των μεταξύ τους αγώνων.

Με τον Μίλαν Ράσταβατς για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να ανατρέψει την κατάσταση και να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί.

Η πρόκριση επί του Πλατανιά στο Κύπελλο την Τετάρτη δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον Μπόρχα Χιμένεθ στον πάγκο του Αστέρα. Ίσως γιατί κι αυτή ήλθε με μεγάλη δυσκολία στην παράταση.

Έτσι ο Σέρβος, Μίλαν Ράσταβατς, που δούλεψε τις δύο προηγούμενες σεζόν στην Ξάνθη και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, αναλαμβάνει τον Αστέρα, που απέχει πέντε βαθμούς από την 13η θέση. Μια θέση που οδηγεί σε περιπέτειες.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη, με τους τρεις από αυτούς εκτός έδρας.

Στην έδρα του έμεινε στο 0-0 με το Βόλο. Για την ομάδα της Πελοποννήσου υπάρχει ένα δεδομένο ως τώρα. Σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος προηγήθηκε στο ημίχρονο και τους κέρδισε όλους.

Στους υπόλοιπους εννέα, τέσσερις που ήταν ισόπαλοι και πέντε που έχανε στο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να νικήσει, που λένε και στα μαθηματικά, είναι για τον Αστέρα Τρίπολης να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επισκέπτεται η ΑΕΛ, ομάδα που πηγαίνει καλά ως τώρα, πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι με το Βόλο, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί, αφού ήλθε μεσοβδόμαδα ο αποκλεισμός από την Καλαμάτα στο Κύπελλο, ομάδα που παίζει δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Η ΑΕΛ έχασε στην Τούμπα το τελευταίο της εκτός έδρας παιχνίδι, αφού έκανε τρία σημαντικά αποτελέσματα στα αμέσως προηγούμενα ταξίδια της. Τις νίκες με Άρη και Παναθηναϊκό και την ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Στις δύο σεζόν που η ΑΕΛ βρήκε μπροστά της τον Μίλαν Ράσταβατς αντίπαλο προπονητή, έδωσε τέσσερις αγώνες και τον νίκησε μια φορά.

Το παρελθόν επιφύλαξε ενδιαφέροντα παιχνίδια ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ. Τα πέντε τελευταία για όλες τις διοργανώσεις τα κέρδισε ο εκάστοτε γηπεδούχος.

Την τελευταία φορά που έπαιξαν στην Τρίπολη, τον περασμένο Ιανουάριο για το Κύπελλο, ο Αστέρας νίκησε με 5-3 και προκρίθηκε, αφού είχε χάσει 3-2 στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ νίκησε τον περασμένο Μάρτη στην έδρα της, αφού δεν είχε νίκη στους επτά προηγούμενους μεταξύ τους αγώνες.

Ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του νίκησε στους δύο τελευταίους αγώνες με την ΑΕΛ μέσα στο 2018, αφού μέχρι τότε και για πέντε αγώνες, η ΑΕΛ έφευγε με αποτέλεσμα. Μια φορά με νίκη και τέσσερις με ισοπαλία.

Η ιστορία

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4

Ισοπαλίες: 6

Νίκες ΑΕΛ: 4

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

Ισοπαλίες: 4

Νίκες ΑΕΛ: 1

Πέρυσι

24.11.2018: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ 2-0

(55’ κεφαλιά Καλτσάς, 88’ σουτ Μανιάς)

Πηγή: slgr.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ