STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστ. Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0

Αστ. Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε δίκαια το τρίποντο. Οι Καράσκο, Σανκαρέ, και Χουάνμα τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Μια πολύ άνετη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό 3-0, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης επί του Πλατανιά στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τους γηπεδούχους να διατηρούν το εντός έδρας αήττητος σε ένα ακόμη ματς.

Από την πλευρά της η ομάδα των Χανίων έμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο ματς ενώ στην αναμέτρηση με τον σύλλογο της Αρκαδίας δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Ο Αστέρας Τρίπολης με την νίκη του αυτή ανέβηκε στους 32 βαθμούς και παραμένει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης ενώ Πλατανιάς είδε και τον Απόλλωνα Σμύρνης να τον προσπερνά και μπήκε στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά και με τους Καράσκο, Ντε Μπλάσις και Χουάνμα να δίνουν τον ρυθμό... χόρεψε τους Κρητικούς που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπαντή.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, πλην του Σιαλμά που είναι τραυματίας, δεν απείλησε ουσιαστικά παρά μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 50' της αναμέτρησης όταν και έγινε το 3-0 από πλευράς του Αστέρα Τρίπολης με τους γηπεδούχους εν συνεχεία να ρίχνουν τον ρυθμό τους.

Δείτε την SuperBALL με συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τη 19η αγωνιστική της Superleague. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Κολοκοτρώνης"

Καιρός:

Διαιτητής: Κομίνης

Βοηθοί: Τάτσης, Καλφόγλου

Αστ. Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ (84' Ζαραδούκας), Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68' Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (75' Μπακασέτας)

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Αγκιλέρα, Φερνάντες, Δημήτρης, Τέτε, Γουνδουλάκης (62' Βλαχοδήμος), Μπέλιτς (83' Μπέριαν), Μενδρινός (86' Σιώπης), Τόρες, Κατάι.

Γκολ: 20' Καράσκο, 45' Σανκαρέ, 50' Χουάνμα

Κίτρινες κάρτες: 32' Χουάνμα, 77' Σανκαρέ

Κόκκινες κάρτες:

Θυμηθείτε την εξέλιξη του LIVE:

Ανασκόπηση

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ψάχνοντας για ένα γκολ που θα τους φέρει μπροστά στο σκορ και θα τους βάλει στην θέση του οδηγού. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 12' όταν ο Καράσκο με ωραίο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Οχτώ λεπτά αργότερα όμως ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα. Ο Χουάνμα στο 20' έκανε το συρτό σουτ ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε ασθενώς και από κοντά ο Καράσκο πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Αστ. Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 24' όταν ο Μενδρινός έπιασε ένα ονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ από τα δεξιά και απομάκρυνση της μπάλας αλλά το σουτ του μέσου του Πλατανιά ήταν άστοχο.

Η καλύτερη στιγμή για την ομάδα των Χανίων ήρθε στο 40'. Ο Κατάι πήρε την πάλα από λάθος της άμυνας, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Μπαντής έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 43' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ όταν ο Καράσκο από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά έπιασε ο Γιωργαλλίδης. Μάλιστα ο Αργεντινός στην αμέσως επόμενη φάση από πλάγια δεξιά έκανε την σέντρα σουτ και ανάγκασε τον γκολκίπερ του Πλατανιά να διώξει σε κόρνερ.

Επιστροφή με γκολ για Σανκαρέ

Την εκτέλεση του κόρνερ από τα αριστερά ανέλαβε ο Ουσέρο και ο Σανκαρέ στην επιστροφή του σε αγώνα Σούπερ Λιγκ σκόραρε με κεφαλιά νικώντας όλους τους αντιπάλους του και έκανε το 2-0 με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Αστ. Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Το τελείωσε από το 50' ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας το υπέρ του 2-0 από το πρώτο μέρος μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχορνο και οι παίκτες του Στάϊκου Βεργέτη έψαξαν ένα ακόμη γκολ που θα "τελείωνε" το παιχνίδι. Αυτό ήρθε στο 50' όταν σε μια πολύ καλή αντεπίθεση ο Ντε Μπλάσις έδωσε στον Καράσκο αυτός έκανε το σουτ ο Γιωργαλλίδης έσωσε αρχικά αλλά ο Χουάνμα από κοντά κάνει το 3-0.

Η αντίδραση του Πλατανιά ήρθε στο 55' με τον Τετέ να επιχειρεί ένα σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο τον Μπαντή.

Αστ. Τρίπολης-Πλατανιάς 3-0
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ στο 59' αλλά το σουτ του Κατάι που απέφυγε τον Γκοϊάν απέκρουσε ο Μπαντής που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και η φάση του 72' όταν ο Βλαχοδήμος που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση επιχείρησε να νικήσει με σουτ τον Μπαντή αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Αστέρας που μετά το 60' έριξε την απόδοση του απείλησε και πάλι στο 88' όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Πλατανιά δεν μπόρεσαν τρεις παίκτες να σουτάρουν προς την εστία παρά τις καλές προϋποθέσεις που υπήρχαν.

MVP της αναμέτρησης

Ο Χουάνμα ήταν πάρα πολύ καλός και δραστήριος σε όλη την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Πλατανιά και δικαιούται τον τίτλο του MVP αν και από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Η απογοήτευση

Πολύ κακό πρόσωπο συνολικά από την ομάδα του Πλατανιά. Σε κανένα σημείο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στατιστικά

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
12 Τελικές Προσπάθειες 8
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
2 Κεφαλιές 0
3 Αποκρούσεις 5
18 Επεμβάσεις 12
24 Κλεψίματα 10
12 Φάουλ 14
3 Οφσάιντ 1
3 Κόρνερ 6
42 Λάθη 49
6/18 Γεμίσματα 5/21
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ