Την Πέμπτη η απολογία για Βάλνερ

Σε απολογία κλήθηκαν Καλαμαριά και Ολυμπιακός για την υπόθεση Βάλνερ

Επίσης σε απολογία κλήθηκαν πέντε ΠΑΕ. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις για την 19η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Β) ΠΑΕ Ατρόμητος, Γ. Σπανός, Ν. Κάτσικας, Κ Βατικιώτης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των κ.κ. Γ. Σπανού (Πρόεδρος), Ν. Κάτσικα (φροντιστής) και Κ. Βατικιώτη (Αξιοματούχος) στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12, 14, 15, 17, 18 και 19 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Ηρακλής.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Λάρισα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Στ) Ατρόμητος Νέοι, Π. Μιχαλέτος: Για την συμπεριφορά του κ. Π. Μιχαλέτου (τεχνικός σύμβουλος) στον αγώνα Νέων Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11 και 12 του Π. Κ. ΕΠΟ.* Επίσης η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε τις ΠΑΕ Απ. Καλαμαριάς και ΠΑΕ Ολυμπιακός για να τοποθετηθούν επί της ενστάσεων που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Απ. Καλαμαριάς, Roman Wallner, στον αγώνα ΠΑΕ Απ. Καλαμαριάς-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 σειρές του 1999 που σημάδεψαν την τηλεόραση

Από το 'Sopranos' μέχρι το 'Freaks and Geeks', το 1999 ήταν ένα σταυροδρόμι παλιάς και νέας τηλεόρασης. Είκοσι χρόνια μετά, γιορτάζουμε τις σειρές που διαμόρφωσαν επιδραστικά το σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS