STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Βόλος 4-0: Τεσσάρα στο ρελαντί με καρέ πρωταγωνιστών

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Idege, Aris, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Επιστροφή στις νίκες και στην εξάδα για τον Άρη που επικράτησε με 4-0 του Βόλου καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο και δίνοντας την ευκαιρία στον Ένινγκ να ξεκουράσει παίκτες ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Άρης παίζοντας στο ρελαντί και έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ιντέγε, Γκάμα, Λάρσον και Φετφατζίδη έφτασε σε μια εύκολη νίκη επί του Βόλου με 4-0, επέστρεψε στις νίκες και την πρώτη εξάδα ενώ ο Μίκαελ Ένιγκ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες και ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι "κιτρινόμαυροι" παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος με passing game, και ωραία ανάπτυξη από τις πτέρυγες και με κάθετο παιχνίδι έφτασαν στο 3-0 πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα και δεν είχαν πρόβλημα να διαχειριστούν μέχρι τέλους την αναμέτρηση.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από την αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης":

1. ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ

Ο Άρης μπήκε από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο έχοντας διπλό στόχο. Την επιστροφή στις νίκες και την πρώτη εξάδα αλλά και να μπορέσει να πάρει κάποιες ανάσες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τα κατάφερε όλα.

Με τον Ιντέγε μπροστάρη και τους Γκάμα, Λάρσον και Φετφατζίδη σε καλή βραδιά έκανε ότι ήθελε την ομάδα του Βόλου που δεν μπορούσε να κόψει τις επιθέσεις των κιτρινόμαυρων.

Ο φορ του Άρη πέτυχε δύο γκολ στο 12' και το 24' από ασίστ των Φετφατζίδη και Γκάμα και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενώ είχε και άλλες φάσεις για να αυξήσει και άλλο το δείκτη του σκορ.

Ο Γκάμα από την πλευρά του κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος στο πρώτο μέρος, σημείωσε ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ενώ έβγαλε και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ιντέγε και είχε συμμετοχή και στο πρώτο.

Παράλληλα αρκετά καλό παιχνίδι έκανε και ο Φετφατζίδης με τις ενέργειες του από τα δεξιά αλλά και ο Λάρσον που έπαιξε ως δίδυμο με τον Ιντέγε εξαιτίας της απουσίας του Ντιγκινί.

2. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ

Η ομάδα του Βόλου δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Μόνο όταν έριξε τους ρυθμούς του ο Άρης μπόρεσαν να φανούν και το μοναδικό θετικό για την ομάδα της Μαγνησίας είναι πως προσπάθησε να παίξει μπάλα και δεν ταμπουρώθηκε ώστε να παίξει μόνο άμυνα.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν ευάλωτη και θα μπορούσαμε να πούμε πως από το 24' και μετά το 2-0 του Ιντέγε φάνηκε πως το ματς δεν είχε γυρισμό. Ίσως έπαιξε ρόλο η απουσία του Δημόπουλου από το κέντρο της άμυνας της ομάδας του Φεράντο.

Ο Βόλος μετά απ' αυτή την ήττα παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά το θετικό για την ομάδα του Φεράντο είναι πως βρίσκεται στο +5 από τον 12 Αστέρα.

3. ΑΝΑΣΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ένας ακόμη στόχος του Μίκαελ Ένινγκ πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν να καταφέρει να δώσει ανάσες στους παίκτες του ενόψει Παναθηναϊκού. Με το σκορ στο 3-0 από το πρώτο μέρος το κατάφερε καθώς έβγαλε τόσο τον Ιντέγε από την αναμέτρηση, αρκετά νωρίς, και εν συνεχεία απέσυρε τους Βέλεθ και Σάσα.

Τρεις αλλαγές βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης που μπόρεσαν να πάρουν κάποιες ανάσες και φυσικά να ξεκουραστούν ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Μάλιστα ο Ένινγκ έδωσε την ευκαιρία στον Μπακούτση να κάνει το ντεμπούτο του με τον Άρη στη Super League. Πλέον οι "κιτρινόμαυροι" με την ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα.

θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ