STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Βόλος 0-0: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι, άρεσαν οι φιλοξενούμενοι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Άρη και το Βόλο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους γηπεδούχους να προβληματίζουν με την απόδοση τους ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ματς με τον Λόπεθ στον πάγκο έδειξαν καλά στοιχεία.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Super League Άρης και Βόλος αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα προβλημάτισαν με την απόδοση τους την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλά στοιχεία στο ντεμπούτου το Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Άρης θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο 10' όταν ο Λόπεθ βρήκε όμορφα τον Τζέγκο εντός περιοχής, αλλά το σουτ του Αυστραλού ήταν άστο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στο 40' έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά στην αντεπίθεση ο Μπαριέντος επέλεξε να τελειώσει τη φάση αντί να δώσει μια ακόμη τελική σε κάποιον συμπαίκτη του για να τελειώσει τη φάση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τριπλή ευκαιρία στο 59’ με σουτ του Σάσα αρχικά και εν συνεχεία δύο του Γκάμα και στο 64' ο Βόλος θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν σε αντεπίθεση ο Περέα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή προ κενής σχεδόν εστίας. Η ομάδα του Βόλου θα μπορούσε να πάρει το ματς στο 90' όταν ο Λούντεβαλ νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουέστα.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (76’ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκιέργκης, Ματίγια, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (80’ Μάνος), Γκάμα (76’ Μπερτόλιο), Λόπεθ (63’ Μαντσίνι)

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (65’ Ντεντάκης), Σάντσες (65’ Δημόπουλος), Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα (65’ Κιάκος), Τσοκάνης (46’ Λουντεβάλ), Περέα (65’ Κρητικός), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (65’ Γέντρισεκ), Δουβίκας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ