ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ… Reloaded

Άρης - ΠΑΟΚ… Reloaded
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σκηνικό του Άρης - ΠΑΟΚ το 2014 τα είχε όλα! Γκολ, ξύλο, αποβολές, "γαλλικά" και υποτιμητικές δηλώσεις. Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά του τελευταίου, πριν το αποψινό, ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην έδρα των "κιτρινόμαυρων".

Το τελευταίο Άρης - ΠΑΟΚ πριν το αποψινό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Μάρτιο του 2014 τα είχε όλα εκτός από νικητή. Το ντέρμπι έληξε ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που ήταν καταδικαστικό για τους γηπεδούχος. Αρνητικό πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κομίνης.

Με το ξύλο στον αγωνιστικό χώρο να αρχίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα και να διαρκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Κομίνης άφησε στην αρχή ατιμώρητα όλα τα σκληρά μαρκαρίσματα και όπως ήταν φυσικό έχασε στη συνέχεια κάθε έλεγχο...

Τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Τάτο να ανοίγει το σκορ στο 19' με μια μακρινή εκτέλεση φάουλ και τον Οικονομόπουλο με αυτογκόλ να ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια του να σταματήσει τον Αθανασιάδη στο 45 λεπτό.

Στις καθυστερήσεις το πρώτου ημιχρόνου που κράτησαν τελικά 10' αποβλήθηκε ο Κάτσε. Το δεύτερο ημίχρονο καθυστέρησε για πολύ ώρα να αρχίσει και στη διάρκεια του αποβλήθηκαν ο τότε γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης και ο συγχωρεμένος, Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το… ξύλο ήταν λιγότερο, αλλά και οι επικίνδυνες φάσεις επίσης. Ο Αγκάνθο αποβλήθηκε στο 88', ο Κομίνης που έδειξε τελικά δέκα κίτρινες , σφύριξε γρήγορα τη λήξη μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων. Ο ορισμός του " σφύρα να φύγουμε" και οι... ομορφιές συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του ντέρμπι.

Θυμηθείτε την ταυτότητα του αγώνα όπως την είχε καταγράψει το Sport24.gr:

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Κύργιας (79' Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (Καραγιάννης 60'), Καμινιώτης, Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης (90+ Κίτσιου), Νάτχο, Κάτσε, Λούκας (63' Σαλπιγγίδης), Στοχ (86' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Γκολ: Τάτος 23', Οικονομόπουλος (αυτ. 45')

Κίτρινες κάρτες: Καμινιώτης 13', Τάτος 24', Οικονομόπουλος 45'+, Αγκάνθο 45+, Βανγκέλι 72', Αγγελούδης 81'-Αθανασιάδης 45+, Τζαβέλας 52', Νάτχο 52', Γλύκος 70'

Κόκκινες κάρτες: Αγκάνθο 88' - Κάτσε 45'

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Οι συνοδοί των δύο προπονητών αντάλλαξαν "γαλλικά" όταν συναντήθηκαν έξω από την αίθουσα Τύπου. Ο Γιώργος Γεωργιάδης διεκπεραίωσε στα γρήγορα την υποχρέωση του στη συνέντευξή, ο Σούλης Παπαδόπουλος από την πλευρά του έμεινε να θεωρεί παράσημο το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχθηκε όπως κάποιοι πίστευαν τέσσερα ή πέντε γκολ. ,

Τζαβέλας και Κλάους έκαναν υποτιμητικές δηλώσεις του στυλ " ...ευτυχώς δεν θα ξανάρθουμε εδώ..." και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος του τελευταίου, μέχρι το αποψινό, ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μη πει κανείς ότι δεν του έχει λείψει….

VIDEO ΜΕ ΤΑ HIGHLIGHTS:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαλπιγγίδης στο Sport24.gr: "Ο ΠΑΟΚ το προβάδισμα για το ντέρμπι και για τον τίτλο"
Οπαδοί του Άρη και του ΠΑΟΚ έδωσαν "ραντεβού θανάτου"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ