ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ: Απάντηση με "φιλάκια" του Βιεϊρίνια στον Κόκε

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βϊερίνια, απάντησε στον πρώην επιθετικό του Άρη, Κόκε, με... φιλάκια μέσω social media μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) του "Δικεφάλου" στο ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-2) επί του Άρη από το "Κλ. Βικελίδης" στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και της 7ης αγωνιστικής της Super League χάρη σε δύο γκολ του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς κι ο αρχηγός του "Δικεφάλου", Βιεϊρίνια, δεν ξέχασε ότι ο Κόκε τον είχε προκαλέσει από τα social media πριν από μερικές ημέρες.

Ο 35χρονος Ισπανός πρώην φορ του Άρη είχε στείλει μήνυμα στον Πορτογάλο, με τον οποίον αναμετρήθηκαν στο παρελθόν σε ντέρμπι (2009-2011 η κοινή τους θητεία στην Ελλάδα). Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας emoji είχε καλέσει τον Πορτογάλο αρχηγό του "Δικεφάλου" να "σωπάσει".

Λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι της Κυριακής (21/10) που βρήκε το "Δικέφαλο" να πανηγυρίζει τη νίκη, ο Βιεϊρίνια απάντησε. Δημοσίευσε μέσω story στο Instagram φωτογραφία του Κόκε με έναν αετό πάνω από το κεφάλι του και τον ίδιο με φανέλα της Βόλφσμπουργκ να στέλνει... φιλάκια.

Άρης - ΠΑΟΚ: Απάντηση με "φιλάκια" του Βιεϊρίνια στον Κόκε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ