STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ατρόμητος: Με Γιουνές-Μαρτίνες, χωρίς Σάκιτς για την τετράδα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Μαρτίνες και Γιουνές βρίσκονται στην αποστολή του Άρη, αντίθετα ο Σάκιτς λείπει από αυτήν του Ατρόμητου για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Κλ. Βικελίδης" που θα κρίνει εν πολλοίς την τέταρτη θέση.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο - live από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη - στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League σε μια κρίσιμα μονομαχία για την τέταρτη θέση.

Ο τεχνικός των "κίτρινων", Σάββας Παντελίδης, είδε τον Αργεντινό μέσο, Νίκο Μαρτίνες και τον Τυνήσιο φορ, Χαμζά Γιουνές, να ξεπερνούν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και να δηλώνουν παρόντες. Αντίθετα εκτός είναι ο Μαρτίν Τόνσο, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί και στο ιδανικότερο σενάριο θα παίξει μόνο στο τελευταίο ματς της σεζόν (30ή αγωνιστική). Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Γιουνές, Νίκο Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ροζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

O Aυστριακός τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, δεν υπολογίζει τον συμπατριώτη του μπακ, Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που κληρονόμησε από το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Μάντσον, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Ουγκράι, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς , Θεοδωράκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ