STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Ατρόμητος 1-2: Ανατροπή οκτώ λεπτών

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης άνοιξε το σκορ, αλλά δέχθηκε την ανατροπή και την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Ατρόμητο έτσι ξεκινά από την έκτη θέση των playoffs στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ. Στα playouts οι Περιστεριώτες.

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-2. Οι κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με τον Νικολά Ντιγκινί, ωστόσο δέχθηκαν την ανατροπή (με δυο γκολ σε οκτώ λεπτά) και την ήττα.

Ο Άρης ξεκινά από την έκτη θέση τα playoffs (είχε εξασφαλίσει την παρουσία του ήδη), καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ. Στα playouts ο Ατρόμητος, ο οποίος ξεκινά από την πρώτη θέση (έβδομη συνολικά) αυτής της μίνι διαδικασίας. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακάτεψε την τράπουλα προφανώς και με το μυαλό στον ημιτελικό της Τετάρτης (4/3, 18:30) με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πλαίσιο του rotation βρήκαν θέση στο αρχικό σχήμα οι Έμαν, Σόουζα - ο Σάσα έπαιξε ως μπακ - ο Μπακούτσης και ο Μαντσίνι.

Ο Σάββας Παντελίδης στην επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε έτσι κι αλλιώς περιορισμένες λύσεις καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών.

1. ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΑΛΛΑ...

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο άσκησε πίεση στον Ατρόμητο και μάλιστα υπήρχαν χρονικά διαστήματα που την ενέτεινε. Στο 11ο λεπτό ο Ματίγια έκανε τη σέντρα, ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε.

Στο 25ο λεπτό ο Φετφατζίδης έπιασε το σουτ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Μανδά. Στο 30ό λεπτό ο Γκάμα συνεργάστηκε με τον Φετφατζίδη, αλλά υπήρξε παρεμβολή φιλοξενούμενου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Ύστερα από δέκα λεπτά (40') ο Λάρσον έδωσε στον Γκάμα, ο Πορτογάλος έκανε την προσποίηση, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

2. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ

Ο Άρης μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη φορά όμως βρήκε το γκολ. Στο 48ο λεπτό ο Μαντσίνι έβγαλε την κάθετη στον Ντιγκινί, ο οποίος μπήκε δεξιά εντός περιοχής και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Αντί όμως οι κίτρινοι να φορτσάρουν, μάλλον χαλάρωσαν. Δεν ανέβασαν ταχύτητα να πετύχουν και δεύτερο γκολ, έμοιαζαν λες και περίμεναν ότι ο Ατρόμητος θα καταρρεύσει έτσι απλά.

3. ΤΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟ

Ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ ύστερα από πέντε λεπτά. Ο Ενσικουλού, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έμαν.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και ολοκλήρωσαν την ανατροπή ύστερα από οκτώ λεπτά. Στο 60ό λεπτό ο Ροντρίγκο Γκάλο βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στην τρίτη του τελική προσπάθεια.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ