STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (διεκόπη)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (διεκόπη)
INTIME SPORTS

Το μπουκάλι που πέτυχε στην μέση την Χρυσούλα Κουρομπύλια δεύτερη βοηθό του διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη στο 43΄ έφερε την διακοπή του Άρη-Αστέρα Τρίπολης στο "Βικελίδης". Δείτε το γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε στο 43΄ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγοι θα είναι εκείνοι που θα θυμούνται το γκολ του Ρούμπεν Ράγιος που έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη.

Ή ακόμη και την επιστροφή του Σάκη Τσιώλη ως αντιπάλου του Άρη λίγους μήνες μετά την λύση του συμβολαίου όσο την φάση του 43΄. Την απόφαση του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι μετά το μπουκάλι που πέτυχε στην μέση του δεύτερου βοηθού του της Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού για περισσότερο από μία ώρα, κι ενώ εκκενώθηκε το σημείο της κερκίδες που είχε ζητήσει ο διαιτητής Τριτσώνης αλλά η Κουρομπύλια δήλωσε αδυναμία με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή.

Μία απόφαση που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης προ βαριάς τιμωρίας αφού κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο την ίδια ώρα που η ομάδα της Αρκαδίας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα παιχνίδι που έληξε στο 43΄.

Δείτε αναλυτικά το live της αναμέτρησης

Βαθμολογία(σε 28 αγώνες): Ολυμπιακός 67, Παναθηναϊκός 60, Ατρόμητος 49, ΠΑΟΚ 47, ΑΕΚ 46 | Αστέρας 39*, Άρης 39*, ΟΦΗ 37, Γιάννινα 35, Πανιώνιος 32, Ξάνθη 32, Λεβαδειακός 30, Εργοτέλης 29 | Κέρκυρα 28, Παναιτωλικός 25, Δόξα 16.

* Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δείτε τη βαθμολογία ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Για τέταρτη Κυριακή δίνουμε ραντεβού λίγο πριν τις 23.00 για το Live Video Chat ζωντανά από το Newsroom του Sport24.gr! Στείλτε τις ερωτήσεις σας στον Γιάννη Φιλέρη για όλη την αθλητική επικαιρότητα των ημερών. Special guest ο Παντελής Διαμαντόπουλος

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής/Βοηθοί: Τριτσώνης (Αθηνών)/ Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Θάνος (Γρεβενών)/ Νταμπώσης (Πιερίας)

Καιρός: Συννεφιά

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ (40΄ Καπετάνος), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ουμπίντες.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Άλβαρεζ, Φορμίκα, Μπρέσκα, Φρανκού.

Κίτρινες κάρτες: Σανκαρέ (20΄, Άρης), Πιπίνης (27΄, Αστέρας Τρίπολης)

Κόκκινη κάρτα: -

Σκόρερ: Ράγιος (35΄ Αστέρας Τρίπολης)

Ανασκόπηση

Πίεση χωρίς ουσία

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας τις δύο πρώτες ευκαιρίες αρχικά με την σέντρα σουτ του Τριανταφυλλάκου στο 6΄ χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Μπαντής και το σουτ του Μίσελ στο 9΄. Η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης ήρθε με την συμπλήρωση του δεκάλεπτου όπου ο Βελλίδης εξουδετέρωσε το σουτ του Φρανκού.

Η ομάδα της Αρκαδίας έφθασε κοντά στο 0-1 στο 19΄ με τον Βελλίδη όμως να είπε όχι στον Ναβάρο μετά το λάθος του Καζναφέρη όπως και στο 29΄ όπου ο τερματοφύλακας του Άρη χρεια΄στηκε να κάνει διπλή επέμβαση στο σουτ του Ισπανού.

Πλήρωσε το λάθος

Στο 35΄ όμως ο Αστέρας Τρίπολης είδε τον Ράγιος να βρίσκει δίχτυα τιμωρώντας το λάθος του Σανκαρέ πλασάροντας τον Βελλίδη από το ύψος του πέναλτι σε μία φάση όπου στο ξεκίνημά της είχε υπάρξει φάουλ πάνω στον Λαζαρίδη.

Ο Μασάδο αντικαθιστώντας τον Σανκαρέ με τον Καπετάνο στο 40΄ θέλησε να αλλάξει την διάταξη της ομάδας του με την πρώτη καλή φάση να ήρθε ένα λεπτό μετά στο 41΄. Οι αμυντικοί του Αστέρα όμως απομάκρυναν στην διπλή προσπάθεια των Τριανταφυλλάκου και Νέτο.

Ο τραυματισμός της Κουρομπύλια

Στο 42΄ όμως υπήρξε προσωρινή διακοπή αφού η δεύτερη βοηθός, Χρυσούλα Κουρομπύλια, αρνείται να πάει στη θέση της για να χρειαστούνε διαβουλεύσεις μεταξύ των διαιτητών με τους Κολτσίδα και Λαζαρίδη. η επιστροφή της Κουρομπύλια στην θέση της φέρνει όμως την νέα διακοπή στο παιχνίδι στο βάθος της οποίας υπήρχε η οριστική.

Μόλις επέστρεψε στην θέση της μπροστά από την θύρα 2 δέχθηκε ένα πλαστικό μπουκάλι στο στομάχι, έπεσε κάτω και στην συνέχεια σηκώθηκε για να αποχωρήσει πιάνοντας το στομάχι της στην δεξιά του πλευρά πριν ακολουθήσει αποχώρηση και των υπολοίπων μελών του διαιτητικού καρέ.

Μία διακοπή που έγινε με το ρολόι να δείχνει 19:44 και να οριστικοποιήθηκε πάνω από μία ώρα μετά όταν πλέον έδειχνε 20:54 παρά την εκκένωση του δεξιού τμήματος της θύρας 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα πεντάλεπτο νωρίτερα κι ενώ όλα δείχνανε πως το παιχνίδι θα ξανάρχιζε οι ποδοσφαιριστές του Αστέρας Τρίπολης αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Όπως και ότι λίγο μετά τις 20:20 είχε ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα το αίτημα των διαιτητών να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι αρκεί να εκκενωνόταν το τμήμα της θύρας 2 που βρίσκεται προς την πλευρά της θύρα 1. Στον χώρο δηλαδή κίνησης της Κουρομπύλια κάτι που μπορεί να έγινε μισή ώρα μετά αλλά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.

MVP

Ο Ρούμπεν Ράγιος με το γκολ του στο 35΄ έδωσε την νίκη στο αγωνιστικό κομμάτι στον Αστέρα Τρίπολης πριν ακολουθήσει η διακοπή του 43΄ και η οριστικό πάνω από μία ώρα μετά.

Αδύναμος κρίκος

Ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ έδειχνε να είναι εκτός κλίματος παιχνιδιού με αποτέλεσμα ο Άρης να «πληρώσει» το δεύτερό του λάθος με το γκολ του Ρούμπεν Ράγιος που έκανε το 0-1.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ