STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρεσε ο Παναιτωλικός στο 1-0 επί της Κέρκυρας

Άρεσε ο Παναιτωλικός στο 1-0 επί της Κέρκυρας
Ντίας, Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αγρίνιο της Κέρκυρας με 1-0 δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία. Χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους έδωσαν Χάβος, Ελευθερόπουλος.

Με νικητή τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι πήραν το ματς με 1-0 δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία καθώς πλην του γκολ που σημείωσαν με τον Ντίας είχαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα είχε και αυτή τις καλές της στιγμές στο παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα και να πάρει την ισοπαλία.

Και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 18' όταν ο Ρότσα από αριστερά εξαπέλυσε δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος. Δυο λεπτά αργότερα στο 20' ο Μοράρ μπήκε κάθετα σουτάροντας δυνατά έξω από την περιοχή ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 24'. Ο Ρότσα έβγαλε την μπαλιά στον Μάζουρεκ, που έκοψε τη μπάλα στον Ντίας. Αυτός με διπλή προσποίηση ελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από κει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 στο 57' όταν οι Ρότσα, Λόπες, Ρόσα άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέναμο (61’ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (59’ Μαρινάκης), Ρότσα (59’ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (46’ Πάουλο), Λόπες (78’ Νταλακούρας), Μάζουρεκ (65’ Γιαννιώτης), Ντίας (73’ Βασιλούδης), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Μοράρ (46’ Ρόσα).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Κ. Ντιόγκο, Ζ. Ντιόγκο. Αγωνίστηκαν στο β’ και οι Σοϊλέδης, Γκόμεζ, Ντουαλά, Αναστασίου, Μπαλάφας, Μίσκου, Γρομητσάρης, Βάργκας, Νούνες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ