STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αραούχο στο Sport24.gr: "Αν ήταν στο χέρι μου θα έμενα στην ΑΕΚ"

13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 13/04/2017 OLYMPIACOS VS AEK FOR FOOTBALL GREEK CUP SEASON 2016-17, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στο Sport24.gr μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό, τους οπαδούς της ΑΕΚ, το μέλλον του και τον τελικό του Κυπέλλου.

H AEK, παρότι βρέθηκε μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού, τελικά πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 6 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 απ' τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όμως χάρη στη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης στις διπλές αναμετρήσεις με τους "ερυθρολεύκους", Σέρχιο Αραούχο, μίλησε στο Sport24.gr για την μεγάλη πρόκριση. Παράλληλα, στάθηκε στην αποθέωση που γνώρισε απ' τους φιλάθλους, "ντρίμπλαρε" για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε ότι αν η παραμονή του στην Ένωση ήταν στο δικό του χέρι, θα έμενε στην ΑΕΚ!

Δεν ήταν δεδομένη η πρόκριση, έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός

"Η αλήθεια ήταν ότι το έζησα έντονα. Κάναμε ένα καλό ματς, εάν εξαιρέσει κανείς το λάθος μας στα τελευταία λεπτά, από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού. Αλλά ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Το σημαντικό ήταν ότι περάσαμε στον τελικό. Δεν ήταν δεδομένη η πρόκριση με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Και οι αντίπαλοι έπαιξαν καλά, αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ. Ξέραμε πώς να διαχειριστούμε τις στιγμές που υποφέραμε".

Τι έφταιξε και δεν παρουσιάσατε ανάλογο πρόσωπο με το πρώτο παιχνίδι;

"Δεν παίζαμε μόνοι μας. Έπαιζαν και οι αντίπαλοι, έχουν καλούς παίκτες. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να εμφανίζονται οι παίκτες - "κλειδιά" σε τέτοια ματς".

26/04/2017 AEK Vs Olympiacos for Greek Cup season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
26/04/2017 AEK Vs Olympiacos for Greek Cup season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 26/04/2017 AEK VS OLYMPIACOS FOR GREEK CUP SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φώναζαν ρυθμικά το όνομά σου απ' το πρώτο λεπτό. Πώς ένιωσες;

"Η αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου, μου σηκώθηκε η τρίχα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα το ζούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι;

"Εάν ήταν στο χέρι μου, ναι. Η ΑΕΚ μου έδωσε πίσω όλη την ευτυχία που έχασα. Αλλά, πρέπει να επιστρέψω στη Λας Πάλμας, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και είναι ο πρόεδρος (σ.σ. της Λας Πάλμας) που αποφασίζει".

Θα είναι φανταστικό να πάρω έναν τίτλο ύστερα από 1,5 χρόνο γεμάτο κακές στιγμές

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή σου. Το σκέφτεσαι καθόλου;

"Είμαι ήρεμος. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή και το επόμενο ματς, τον τελικό. Ξέρω πώς περιμένει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι".

Πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου σε προσωπικό επίπεδο;

"Θα με έκανε πολύ χαρούμενο το να πάρω έναν τίτλο μετά από 1,5 έτος γεμάτο κακές στιγμές. Είναι φανταστικό".

Βάσει εικόνας στα δύο παιχνίδια, πιστεύεις πως η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση;

"Εμείς παίξαμε, όπως παίζουμε. Σήμερα χάσαμε από μία κακή στιγμή, αλλά κάναμε δύο καλά ματς και ήμασταν ανώτεροι σε αυτά".

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ