STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για Μπεργκ και Σάχοβ, έπεσε του Κρέσπο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των Μπεργκ και Σάχοβ για όσα έγιναν στη Λεωφόρο, ενώ έγινε αποδεκτή του Κρέσπο, με αποτέλεσμα να πέσει η ποινή του.

Η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των Μπεργκ και Σάχοβ, όπερ σημαίνει ότι μένουν ως έχουν οι ποινές των τεσσάρων και τριών αγωνιστικών που τους είχαν επιβληθεί, ενώ έγινε αποδεκτή του Κρέσπο, με αποτέλεσμα να πέσει η ποινή του.

Η Επιτροπή μείωσε σε μια την αρχική ποινή τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Χοσέ Κρέσπο, με τον Ισπανό να την εκτίει στο παιχνίδι της Κυριακής (21/5) με τον Πανιώνιο και να τίθεται εκ νέου στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου των playoffs.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπεργκ δεν ξαναπαίζει στα φετινά playoffs, επομένως τέλος η σεζόν για τον Σουηδό στράικερ, ενώ ο Σάχοβ επιστρέφει την 6η αγωνιστική στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ