STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απορρίφθηκαν έξι φάκελοι, μεταξύ αυτών Παναθηναϊκού-ΑΕΚ

Απορρίφθηκαν έξι φάκελοι, μεταξύ αυτών Παναθηναϊκού-ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της ΕΠΟ απορρίφθηκαν οι φάκελοι που προσκόμισαν οι ΠΑΕ Πανιώνιος, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία απορρίπτει τους φακέλους που προσκόμισαν οι ΠΑΕ Πανιώνιος, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα, καθώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για έκδοση άδειας συμμετοχής στη Superleague της σεζόν 2012-13.

Ωστόσο, το "ΟΚ" πήραν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και ο Ολυμπιακός, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, ο Εργοτέλης, η Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και η Δόξα Δράμας. Όσες ομάδες δεν έλαβαν άδεια, μπορούν να ασκήσουν έφεση εντός πέντε ημερών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

" Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των κάτωθι προς αδειοδότηση ΠΑΕ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΠΑΕ Πανιώνιος (Αρ. Απόφασης 03/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτησή της, καθ’ όσον δεν πληρούνται άπαντα τα διοικητικά και οικονομικά κριτήρια.Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

ΠΑΕ Ολυμπιακός (Αρ. Απόφασης 04/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση.Χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και στη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

ΠΑΕ ΑΕΚ (Αρ. Απόφασης 05/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΑΕΚ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτησή της, καθ’ όσον δεν πληρούνται άπαντα τα διοικητικά και οικονομικά κριτήρια.Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

ΠΑΕ Παναιτωλικός (Αρ. Απόφασης 06/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και στη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Αρ. Απόφασης 07/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτησή της, καθ’ όσον δεν πληρούνται άπαντα τα οικονομικά κριτήρια.Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Αρ. Απόφασης 08/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΠΑΟΚ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση.Χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και στη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Άρης (Αρ. Απόφασης 09/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για λόγους μη εκπλήρωσης των Οικονομικών Κριτηρίων. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

ΠΑΕ Λεβαδειακός (Αρ. Απόφασης 10/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Εργοτέλης (Αρ. Απόφασης 11/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Δόξα Δράμας (Αρ. Απόφασης 12/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με απόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΣ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ ΟΦΗ (Αρ. Απόφασης 13/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, για λόγους μη εκπλήρωσης των Οικονομικών και Διοικητικών Κριτηρίων. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

ΠΑΕ SKODA Ξάνθη (Αρ. Απόφασης 14/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Απόφασης 15/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με παρόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Αρ. Απόφασης 16/ 22-05-2012)

Εκδικάζει την υπόθεση με απόντες τους διαδίκους. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ την άδεια συμμετοχής της στις διοργανώσεις της U.E.F.A. (UEFA license) για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Ατρόμητος (Αρ. Απόφασης 01/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με απούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ”. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση. Χορηγεί στην αιτούσα την άδεια συμμετοχής της στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA License) και στη διοργάνωση του Ελληνικού Πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012.

ΠΑΕ Κέρκυρα (Αρ. Απόφασης 02/ 22-05-2012)

Δικάζοντας την υπόθεση με παρούσα την αιτούσα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία “ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ”, νόμιμα εκπροσωπούμενη. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτησή της, καθ’ όσον δεν πληρούνται άπαντα τα διοικητικά και οικονομικά κριτήρια. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, στα γραφεία του Τ.Α.Π. της Ε.Π.Ο., στην Αθήνα την 22α Μαΐου 2012. Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ