STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 0-1: Χωρίς να ιδρώσει η ομάδα του Αγρινίου

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός κέρδισε μέσα στη Ριζούπολη με 1-0 τον Απόλλωνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαϊρόβιτς και κυνηγάει τον στόχο της πρώτης επαρχιακής ομάδας στη φετινή Super League.(VIDEO)

Ένα ακόμη τρίποντο πήρε τη φετινή σεζόν ο Παναιτωλικός επικρατώντας με 1-0 στη Ριζούπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με τέρμα που πέτυχε ο Μπαίροβιτς στο 31' της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με αυτή της νίκη εδραιώθηκε στην 6η θέση και κυνηγάει το στόχο της πρώτης επαρχιακής ομάδας στη φετινή Super League.

Από την άλλη ο Απόλλωνας ο οποίος εδώ και καιρό έχει αποχαιρετήσει τη Super League προσπάθησε κόντρα στον Παναιτωλικό αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε ένα βαθμό. Και οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα και να δώσουν επιπλέον χρόνο συμμετοχής σε κάποιους εξ αυτών.

Στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά με τον Παναιτωλικό να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν υπήρξαν πολλές κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν δυο φορές κοντά στο γκολ στο 7' και το 14' με τον Γκούγκα αλλά τα σουτ του ήταν άστοχα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 31' από τον Μπαϊροβιτς που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Χουάντερσον. Ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ντουάρτε σε ανατροπή από τον Κοντοέ.

Γήπεδο: Ριζούπολης

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοίλης (Αθηνών), Μαρία Δέτση (Αθηνών)

4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Ρώσση (73' Βαρκάς), Στάθης (84' Οικονομόπουλος), Αγρόδημος, Μπεντινέλι, Ντούρσο, Ελ Χέλβε (46' Ντεφεντερίκο), Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ): Κυριακίδης, Τσιγγάρας, Λιάβας, Μαλής, Αμαράλ (73' Μάρκος Πάουλο), Λουσέρο, Ντίας, Γκούγκα (90' Μπελεβώνης), Μπαϊροβιτς (81' Παρράς), Ντουάρτε, Μιχάι.

Γκολ: 31' Μπαίροβιτς

Κίτρινες: 20' Ναζλίδης, 92' Αγρόδημος/42' Ντουάρντε, 82' Ντίας

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ