ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: Χωρίς Τριάδη οι γηπεδούχοι, κομπλέ οι Ακρίτες

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί την Ξάνθη την Κυριακή με τον Μπάμπη Τεννέ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην της απουσίας του Τριάδη. Κομπλέ στην Αθήνα και οι Ακρίτες.

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες ο Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή το μεσημέρι θα υποδεχθεί την Ξάνθη. Ο Μπάμπης Τεννές για τους γηπεδούχους δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Ριζούπολης πλην της απουσίας του Τριάδη.

Στην αποστολή βρίσκονται είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοές, Βάρκας, Βαφέας, Γκίνο, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες, Γκαρός, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, Ντ’ Ούρσο, Πέδρο.

ΚΟΜΠΛΕ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην Αθήνα η Ξάνθη με τους Ακρίτες να ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και στο διπλό μικρής διάρκειας, ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Σιλλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ