STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου για την δίωξη στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα (2/5) να αποφασίσει για αν το τελικά θα ασκήσει δίωξη στον Ολυμπιακό μετά τις καταγγελίες Αποστολόπουλου για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο με τον Πλατανιά.

Μπορεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος να ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός να πήρε τον τίτλο, όμως τίποτα ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει. Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν ανοικτά δικαστικά μέτωπα, όπως αυτό με τον Πλατανιά.

Ίσως και μέσα στην ημέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θα αποφασίσει τελικά για το αν θα ασκήσει δίωξη στους "ερυθρόλευκους" μετά την έγγραφη κατάθεση του Αποστολόπουλου που έχει στα χέρια του και κάνει λόγο για βιαιοπραγίες στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Καρυπίδης, βρίσκεται επίσης στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος πάντως χθες (1/5) είδε τον ατζέντη του, Ίλια Ίβιτς, να κρατάει αποστάσεις με την απόφασή του να προβεί σε μια τέτοια κίνηση χωρίς να τον έχει ενημερώσει και γι' αυτό μάλιστα αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία μαζί του. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας βέβαια δεν θα αποφασίσει βάσει του τι λέει ο μάνατζερ του παίκτη, αλλά με βάση το αν θεωρεί αξιόπιστους τους ισχυρούς του.

Στον αντίποδα, οι Μπανανά και Μανούσος διαψεύδουν τα όσα έγιναν στο Φάληρο στο ημίχρονο του αγώνα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που βοηθά πολύ την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς οι δυο παίκτες του Πλατανιά ήταν παρόντες στο γήπεδο και έχουν άποψη για ό,τι συνέβη. Ουσιαστικά, λοιπόν, έχουμε ένα άτυπο... 2-2 και ο κ. Σιμιτζόγλου καλείται να αποφασίσει αν θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει στην γωνία και να είναι διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, έχοντας άλλωστε και έννομο συμφέρον.

Εξάλλου, επίσημη κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Παράσχος, όσο και ο βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης, ίσως και άλλα μέλη της αποστολής του Πλατανιά. Όταν αυτές ολοκληρωθούν, αφού τις έχει ζητήσει η εισαγγελία Πειραιά, θα διαβιβαστούν αρμοδίως στο εισαγγελικό γραφείο. Όπως και να 'χει, έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση Πλατανιά!

ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Στο Λιμάνι έχουν δυο ακόμη ανοιχτά μέτωπα. Το πρώτο είναι αυτό της έφεσης για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και των 150.000 πρόστιμο για τα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν να πέσει η ποινή, ενώ ο ΠΑΟΚ ζητά να τιμωρηθεί με μείον έξι ο Ολυμπιακός.

Τέλος, ο Ολυμπιακός έχει κληθεί την Πέμπτη (4/5) σε απολογία για το άρθρο 28 περί απειλών σε αξιωματούχους αγώνα. Αν κριθούν οι Πειραιώτες υπαίτιοι και ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, το άρθρο αυτό προβλέπει α. αφαίρεση βαθμών, β. διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, γ. υποβιβασμό.

Ο Μοντεστό, ο οποίος κατηγορείται για απειλές από τον παρατηρητή του αγώνα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, Κώστα Βρακά, κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από 1-3 χρόνια και πρόστιμο τουλάχιστον 20.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ