STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απόφαση Δ.Σ. Super League: Αποχή από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ

ΕΠΟ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΠΟ EUROKINISSI SPORTS

Με ψήφους 8-6 το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην συμμετάσχουν οι εκπρόσωποί της στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε, για λόγους διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ, τα μέλη της να μη συμμετάσχουν στην επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας. Στη Λίγκα θεωρούν ότι οι αποφάσεις της δεν τυγχάνουν σεβασμού από την ΕΠΟ, ότι δεν λαμβάνονται υπόψιν και θέλουν με αυτή την κίνηση να στείλουν ένα μήνυμα έντονης δυσαρέσκειας.

Η πρόταση πέρασε με ψήφους 8-6 και την υπερψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θυμίζουμε ότι οι τέσσερις εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή είναι οι κ.κ. Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ