STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα, τη νίκη ο ΠΑΣ 2-1 τον Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη σε ένα αρκετά καλό ματς με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της από ένα ημίχρονο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που πέτυχε τη πρώτη φετινή νίκη στη Super League επικρατώντας για πρώτη φορά στην Τρίπολη με 2-1 του Αστέρα. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και πέτυχε δυο γκολ ενώ οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο αλλά μπόρεσαν να μειώσουν μόνο το σκορ και να μην αξιοποιήσουν τις υπόλοιπες ευκαιρίες που είχαν για να ισοφαρίσουν.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν αρκετά καλό με πανέμορφα γκολ και φάσεις εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες που όμως είχαν και από μια απώλεια καθώς Κόντε και Σελίν αποχώρησαν από την αναμέτρηση "λαβωμένοι".

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 7' με πανέμορφο γκολ του Ναδάλες ενώ στο 19' πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο όμως κακώς μέτρησε καθώς ο Μαυροπάνος είχε κάνει φάουλ στον Σελίν αφού τον έσπρωξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ο οποίος ανέβασε την απόδοση του μείωσε με τον Καλτσά αλλά δεν στη συνέχεια και παρά την αλλαγή του συστήματος από τον Βεργέτη το 2-1 εις βάρος της ομάδας του παρέμεινε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τόσο το γκολ του Ναδάλες όσο και του Καλτσά ήταν πανέμορφα.

Καθάρισε το ματς στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Π. Κωσταράς (Αιτ/νιας), Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Τέταρτος διαιτητής: Γ. Μπλάνας

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45'+ Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς (46΄Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80' Βιδάλ), Νικολιάς (74' Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Λόπες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (44΄Λίλα).

Γκολ: 49' Καλτσάς/7' Ναδάλες, 19' Μαυροπάνος

Κίτρινες: 83' Καλτσάς/34' Γαρουφαλιάς, 85' Λίλα

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τρίπολης και άνοιξε αρκετά νωρίς το σκορ. Ο Χαλκιαδάκης από τα δεξιά είδε αφύλακτο τον Ναδάλες στην άλλη πλευρά και του πέρασε τη μπάλα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα μα πανέμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα του Αθανασιάδη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ που ούτως η άλλως είχαν μπει καλύτερα στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σωστά τη μπάλα, είχαν καλή κυκλοφορία και προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση. Πέτυχαν μάλιστα και δεύτερο γκολ στο 19' με τον Μαυροπάνο.

Ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά ο Μαυροπάνος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ένα γκολ που όμως θα μπορούσε και να μην μετρήσει καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ είχε σπρώξει τον αντίπαλο του για να πάρει καλύτερη θέση.

Ο Αστέρας που μπήκε αρκετά νωχελικά στην αναμέτρηση μπόρεσε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 20' του αγώνα. Ο Μαντιντά πήρε τη μπάλα, μπήκε στη περιοχή και γύρισε προς τον Μανιά ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να κάνει τη προβολή και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 36' στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Μουνάφο επιχείρησε το σουτ με τον Βελλίδη όμως να μπλοκάρει σταθερά.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο μέχρι την ανάπαυλα ήταν οι αναγκαστικές αλλαγές μια για κάθε ομάδα με τους Κόντε και Σελίν να αποχωρούν πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο με μυϊκά προβλήματα.

ΜΕΣΑ Ο ΜΑΣΑ, ΜΕΙΩΣΕ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Στάικος Βεργέτης έριξε τον Μάσα στο ματς αντί του Στανισάβλιεβιτς και ο Αργεντινός ήταν αυτός που τέσσερα λεπτά αργότερα με ωραία μπαλιά είδε τη κίνηση του Καλτσά, του πέρασε τη πάσα και ο Έλληνας επιθετικός μπήκε από τα αριστερά και με πλασέ ψηλοκρεμαστό πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του.

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το γκολ αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες του Αστέρα και οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας την απόδοση τους προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Στο 64' ο Καλτάς βγήκε από τα δεξιά αυτή τη φορά και από δύσκολη γωνία προσπάθησε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Βελλίδη ο οποίος απομάκρυνε με τις γροθιές του. Τρία λεπτά αργότερα ο Μανιάς έδωσε στον Μαντιντά και αυτός επιχείρησε το σουτ το οποίο έφυγε έξω.

Ο Βεργέτης άλλαξε το σύστημα του Αστέρα στο 65' με την είσοδο του Δουβίκα στο ματς, έπαιξε με τρεις στην άμυνα και προσπάθησε να γίνει ακόμα ποιο απειλητικός για την εστία του ΠΑΣ προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 74' με τον Χαλκιαδάκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να σουτάρει με το αριστερό λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη.

Η μεγαλύτερη στιγμή του Αστέρα για την ισοφάριση χάθηκε στο 77' όταν ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε και ο Δουβίκας πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, την έστειλε όμως στην ευθεία του Βελλίδη που δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει σταθερά.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ

Στο 82' της αναμέτρησης ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Κοζορώνη. Ο μέσος της ομάδας των Ιωαννίνων εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά απευθείας με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη και να απομακρύνεται.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 87' όταν ο Μάσα εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Πασαλίδης, έκανε τσαφ και δεν πλάσαρε σωστά αν και ανενόχλητος.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν ένα δοκάρι για τον Αστέρα που ήρθε από μια σέντρα σουτ από τα δεξιά από τον Τριανταφυλλόπουλο με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και εν συνεχεία οι αμυντικοί του ΠΑΣ Γιάννινα απομάκρυναν τη μπάλα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο γκολ του ΠΑΣ στο 7'. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στην αναμέτρηση πολύ νωρίς και όταν σε μια πρεμιέρα μπαίνεις στη θέση του οδηγού από το 7' τότε σίγουρα αυτό επιδρά θετικά για την ομάδα σου.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σιδηρόπουλος. Ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις, πήρε σωστές αποφάσεις αλλά έχει κάνει ένα μεγάλο λάθος στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ. Παρότι η φάση γίνεται μπροστά του δεν δίνει το σπρώξιμο του Μαυροπάνου στον Σελίν.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Ναδάλες. Πέτυχε το πρώτο γκολ, με πανέμορφη κεφαλιά ενώ είχε και την ασίστ στο δεύτερο καθώς από δικό του κόρνερ σκόραρε ο Μαυροπάνος. Επίσης ήταν αρκετά καλός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αντιμετωπίζοντας ελάχιστα προβλήματα από την πλευρά του.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Τα γκολ των Ναδάλες, Καλτσά. Δυο πανέμορφα τέρματα, ένα για κάθε ομάδα, από τους Ναδάλες-Καλτσά που αντέδρασαν πολύ όμορφα και έξυπνα στις φάσεις που δημιούργησαν και σκόραραν.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Οι τραυματισμοί τον Κόντε, Σελίν. Όπως φάνηκε δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό καθώς είναι μυϊκοί τραυματισμοί αλλά με το καλημέρα οι δυο ομάδες θα στερηθούν για κάποιο διάστημα δυο βασικές επιλογές τους.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ