ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντηση Κονέ σε Βιεϊρίνια: "Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Κονέ απάντησε στον Βιεϊρίνια, ο οποίος ανέφερε πως εκλάπη το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, είπε πως τον προσβάλει η δήλωση του Πορτογάλου, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ίβιτς στη Λεωφόρο. (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Κονέ μετά τις δηλώσεις του Βιεϊρίνια στο Open TV τόνισε πως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τον προσβάλει με όσα λέει για το περσινό πρωτάθλημα και το πώς κατέληξε στην ΑΕΚ.

"Εγώ δεν λέω ότι στην ΑΕΚ είναι κλέφτες. Είπα ότι μας κλέβουν το πρωτάθλημα. Αυτό είπα. Δεν είπα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός. Μετά ο καθένας πήγε εκεί που ήθελε", ανέφερε ο Βιεϊρίνια σε σχετική ερώτηση του Ντέμη Νικολαΐδη και πρόσθεσε:

"Ναι… Ξεφύγαμε όλοι, να σου πω την αλήθεια. Αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις κάποιων παικτών, δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις κάποιων ανθρώπων της ΑΕΚ ότι φοβήθηκαν για τη ζωή τους…".

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή "Τοtal Football", ανέφερε: "Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με πέντε βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο.

Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα".

Για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς εκτός γηπέδων, απάντησε: "Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ