STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Απαλλάχθηκαν ΑΕΛ και Κούγιας, πρόστιμο σε Άρη και Κολτσίδα

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: VILLA / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Άρη και τον Γιώργο Κολτσίδα για τη συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΛ ενώ απαλλάχθηκε ο Αλέξης Κούγιας και η ομάδα της Λάρισας.

Η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ πέρα από τη νίκη των κιτρινόμαυρων είχε σημαδευτεί και από τη διαμάχη των Γιώργου Κολτσίδα και Αλέξη Κούγια και την αποβολή του δεύτερου από τον αγωνιστικό χώρο.

Και οι δυο πλευρές είχαν κληθεί σε απολογία με τον Άρη και τον Κολτσίδα να τιμωρούνται με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας απαλλάχθηκαν.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγια (διερμηνέας):«Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: Απαλλάσσονται

Β) ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος):«Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. Κολτσίδα τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ