Ανταποδοτική χορηγία με τον ΟΠΑΠ

Την απόφαση να προχωρήσουν στην υπογραφή σύμβασης με τον ΟΠΑΠ πήραν τα μέλη της Superleague στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Την υπογραφή της σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας για την τρέχουσα και την επόμενη σεζόν περίοδο αποφάσισε το Δ.Σ. της Super League που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (6/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League: "Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος κ. Απόστολος Παπουτσάκης και ο αναπλ. πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος, όπως για λογαριασμό της Super League υπογράψουν σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας για τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013 με την ΟΠΑΠ Α.Ε.".

Η τελευταία πρόταση του ΟΠΑΠ ήταν ύψους 14 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια (5,5 εκατ. ευρώ για φέτος και 8,5 εκατ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο). Το ποσό αυτό δεν ικανοποιούσε τα μέλη του Συνεταιρισμού, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ήθελαν την άμεση υπογραφή της συμφωνίας, καθώς έχουν ανάγκη τα χρήματα.

Παράλληλα, οι ρήτρες βίας που προβλέπονται από τον ΟΠΑΠ σε αυτή τη συμφωνία είναι πως αν γίνουν εκτεταμένα επεισόδια σε τέσσερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, στο σύνολο των αγώνων και όχι στα εναπομείναντα, ο Οργανισμός έχει τη δυνατότητα να μειώσει τη χρηματοδότηση κατά 30%, ενώ στα έξι παιχνίδια με επεισόδια, μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση.

Μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος της Super League Απόστολος Παπουτσάκης, δήλωσε: "Θα υπογραφεί η νέα συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Υπήρξαν αρκετές διχογνωμίες, αλλά αποφασίσουμε να υπογράψουμε και μετά από αυτή τη διαδικασία δέκα μηνών, καταλήξαμε σε συμφωνία".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Live chat για το μεγάλο φινάλε του 'Game of Thrones'

To πλήρωμα του Oneman σχολιάζει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς-φαινόμενο και απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.