STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανοίγει την αυλαία το ντέρμπι "αιωνίων" των Νέων

Ανοίγει την αυλαία το ντέρμπι "αιωνίων" των Νέων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (12/3, 15:00) τον ένατο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό θέλοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Κ-20.

Η αυλαία των "αιώνιων ντέρμπι" θα ανοίξει το Σάββατο (12/3) με το παιχνίδι των Νέων των δυο ομάδων που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με ώρα έναρξης στις 3.00 μ.μ.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ένατο Παναθηναϊκό θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του αλλά και να διατηρήσει το αήττητο που τον κρατά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεν τα πάει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση με 28 βαθμούς, θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να δείξει ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν "λέει την αλήθεια".

Μόνο ο Κατσιμήτρος εκτός

Οι γηπεδούχοι, που αν κερδίσουν θα έχουν κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Βούζας δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Κατσιμήτρο που είναι τραυματίας ενώ το Σάββατο το πρωί θα ξέρει αν θα μπορεί να έχει στην διάθεση του τον Τσιμίκα ή αν ο νεαρός άσος θα βρεθεί στην αποστολή της πρώτης ομάδας και την θέση του θα πάρει ο Φουάσης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Από την άλλη πλευρά ούτε στο πράσινο στρατόπεδο αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα πρόβλημα καθώς τιμωρημένος είναι μόνο ο Μαυρομάτης ενώ οι παίκτες του τριφυλλιού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Εν συνεχεία ο κ. Σάμιος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού που αποτελείται από τους: Κότσαρη, Ξενόπουλο, Βαλμά, Τριανταφυλλόπουλο, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Θεοχάρη, Ξηρό, Σερβιλάκη, Μίγγο, Στάικο, Αγγελόπουλο Γ., Αγγελόπουλος Β., Μπουζούκη, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννη, Πίσπα και Παπανικολάου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ