STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβολή στην εκδίκαση για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης

SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε την αναβολή για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 12:00.

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα εκδικαστεί η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, το οποίο αποφάσισε να αναβάλλει τη σημερινή (17/02) εκδίκαση ύστερα από αίτημα των δύο ομάδων.

Όσον αφορά στην υπόθεση με το μετοχολόγιο των Ακριτών, η εκδίκαση θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 12:00. Απ' την στιγμή που είναι δυο ξεχωριστές υποθέσεις, θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες. Αρχικά προτάθηκε να γίνει στις 09:30, αλλά διαφώνησε ο Αλέξης Κούγιας που έχει άλλο δικαστήριο εκείνη την ώρα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει αναβολή, σημειώνοντας: "Υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Νομίζω πως θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα". Τελικά το αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ξάνθης, έγινε αποδεκτό.

Αντίθετοι με την αναβολή της εκδίκασης των υποθέσεων ήταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε αναλυτικά όλους τους διαλόγους, όπως τους κατέγραψε LIVE το Sport24.gr.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ