STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβολή για τις 16/1 στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΕΑ έδωσε αναβολή για τις 16 Ιανουαρίου στην υπόθεση που αφορά τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ύστερα από αίτημα της δεύτερης, καθώς στο κατηγορητήριό της απουσίασε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Στις 16 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η εκδίκηση της υπόθεσης που αφορά την πιθανότητα πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Οι Ακρίτες κατέθεσαν αίτημα αναβολής, καθώς στο κατηγορητήριό τους απουσίασε το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, υποστηρίζοντας προς την Επιτροπή ότι θεωρούσαν πως πρέπει να παρέχουν εξηγήσεις μόνο για τη δική τους ιδιοκτησία.

ΔΥΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

Η εκδίκαση άρχισε κανονικά, αλλά διακόπηκε δύο φορές. Αρχικά, ύστερα από από αίτημα αναβολής της Ξάνθης λόγω απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ οι Ακρίτες ζήτησαν να υπάρξουν μαγνητοφωνημένα πρακτικά στη συνεδρίαση.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ και Ξάνθης αιτήθηκαν στην έδρα ο Ολυμπιακός να αναπτύξεις τις θέσεις του, αλλά να αποχωρήσει στη συνέχεια, ενώ το ίδιο θέλουν να συμβεί και με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει ζητήσει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση.

"ΑΚΥΡΟ" ΣΕ ΚΟΥΓΙΑ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ύστερα από την πρώτη διακοπή, η εκδίκαση συνεχίστηκε (για λίγο, μέχρι να διακοπεί εκ νέου) δίχως, ωστόσο, την παρουσία του Αλέξη Κούγια, καθώς δεν του επιτράπηκε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση, κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς της ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρώντας τόνισε πως "καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας και γιατί θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης".

Παράλληλα, η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Ακρίτες λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ δεν έκανε δεκτό και το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων.

Θυμίζουμε πως η ποινή για ομάδες που κρίνονται ένοχες για πολυϊδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να είναι από υποβιβασμό μέχρι αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ