STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε το ΔΣ και η ΓΣ της Super League

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως το προγραμματισμένο διοικητικό συμβόλαιο, καθώς κι η γενική συνέλευση που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (21/07), μετατέθηκαν για την προσεχή Δευτέρα (24/07).

Το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/07), πήρε μετάθεση για την προσεχή Δευτέρα (24/07), όπως ανακοίνωσε η Λίγκα.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα υπήρχε συζήτηση γύρω απ' τα "καυτά" ζητήματα που αφορούν στο συμβόλαιο με τη Nova, στη μείωση των ομάδων και στο θέμα της διεξαγωγής, ή μη, των playoffs για τη σεζόν που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Nova ζητά να μειώσει κατά 18% τα χρήματα που θα δίνει στις ομάδες για τη σεζόν 2017-2018, να υπάρξει μείωση των ομάδων, κάτι στο οποίο αντιδρούν οι 12 "μικρομεσαίοι", οι οποίοι παράλληλα ζητούν να επωμιστούν οι μεγάλοι τη μείωση των εσόδων.

Δεδομένη είναι η επιθυμία των "μεγάλων" να μην γίνουν playoffs τουλάχιστον για τη σεζόν που ακολουθεί, κάτι στο οποίο οι άλλες ομάδες δεν φέρνουν καμία αντίρρηση. Μάλιστα εκφράζεται η εκτίμηση πως ούτε η Nova θα διαφωνήσει με αυτό, αρκεί φυσικά να προκύψει συμφωνία σε άλλα ζητήματα.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Λίγκα και Nova είναι ιδιαιτέρως σημαντική και για τις δύο πλευρές και υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να βάλουν "νερό στο κρασί τους", ώστε να υπάρξει... deal, εν τέλει, τη Δευτέρα (24/07).

Η ανακοίνωση:

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24.07.2017 και ώρα 15:00 και 15:30 αντίστοιχα με τα ίδια θέματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ