STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Αστέρας - ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Επεισόδιο, Αστέρας, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή εκδίκαση του ΠΑΟΚ και του φροντιστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ι. Μελετλίδη, που ήταν ο μοναδικός κατηγορούμενος που κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και του φροντιστή της ομάδας Ι. Μελετλίδη που είχαν κληθεί σε απολογία για όσα είχαν γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα και συγκεκριμένα τη σύρραξη ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο φροντιστής της ομάδας είχαν κληθεί: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Η Super League ενημέρωσε για την αναβολή με tweet που έκανε από τον επίσημο λογαριασμό της.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ