STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανακωχή ανάμεσα σε Super League και NOVA

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ
ΔΣ Super League EUROKINISSI SPORTS

Το συνδρομητικό δεν θα εμμείνει στην ρήτρα των 2.8 εκατ. ευρώ. Λεφτά στο ταμείο των ΠΑΕ από την ερχόμενη Δευτέρα (5/12), δεν συζητήθηκε η πρόταση της Ξάνθης. Του χρόνου το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ.

Μετά… τον πόλεμο και τα εξώδικα ανάμεσα στηνSuperLeagueκαι τηνNOVAγια την ρήτρα των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών, η ηρεμία και η ανακωχή ανάμεσα στις δύο πλευρές, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Το συνδρομητικό κανάλι, δεν θα επιμείνει στην συγκεκριμένη ρήτρα η οποία θα συζητηθεί στις αρχές του ερχόμενου χρόνου. Το σενάριο άλλωστε να οδηγηθούν στα άκρα οι δύο πλευρές δεν συνέφερε καμία από τις δύο.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, έπειτα από το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 1/12, θα καταβληθεί τμηματικά, σε πέντε δόσεις από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι το τέλος του χρόνου, η δόση του Νοεμβρίου από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που οφείλεται στις ομάδες (συνολικά 4,2 εκατ. ευρώ). Οι τέσσερις μεγάλες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) θα μοιραστούν το ποσό των 750.000 ευρώ όχι ισομερώς ενώ κάθε μία από τις μικρομεσαίες θα πάρουν από 235.000 ευρώ περίπου.

Η πρόταση της Ξάνθης για την αναδιανομή των εσόδων δεν συζητήθηκε καν, ούτε η πρόταση του Παναθηναϊκού για απαγόρευση εισόδου των συνεργείων τηςNOVAστα γήπεδα από την στιγμή που οι σχέσεις των δύο πλευρών δείχνουν ότι εξομαλύνονται.

Του χρόνου το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ

Το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί έπειτα από απόφαση τηςFIFA εξαιτίας της φωτιάς στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και στη συνέχεια θα γίνει η σέντρα του β’ γύρου. Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης αγωνιστικής είναι και το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5/1 και η δεύτερη το τριήμερο 7-9/1. Και οι δύο είχαν αναβληθεί έπειτα από απόφαση του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της ΠΔΕ/ΕΠΟ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League, στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, η οποία συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

2/ Η 11η αγωνιστική ημέρα (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ