Ανακοίνωση ΠΣΑΠ κατά Κούγια

Ανακοίνωση ΠΣΑΠ κατά Κούγια

Ο ΠΣΑΠ πήρε θέση για την συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια εις βάρος του Ελ Καντουρί τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημούν τη χώρα και πρέπει να εξαλειφθούν.

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Σε αυτή πήρε θέση για όσα έγιναν το Σάββατο στην Λάρισα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Ελ Καντουρί.

Με την ανακοίνωση του ο ΠΣΑΠ καυτηρίασε την ενέργεια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ να φτύσει στο πρόσωπο τον Ομάρ Ελ-Καντουρί αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θέλει να καταγγείλει τα όσα συνέβησαν εις βάρος του Ομάρ Ελ Καντουρί, στο χθεσινό παιχνίδι της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ.

Ανάλογα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς κάνουν τον γύρο του κόσμου, προσβάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφημούν ακόμη μία φορά.

Ο Π.Σ.Α.Π. βρίσκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ηθικά και ουσιαστικά, και εύχεται αντίστοιχες συμπεριφορές τόσο να απομονωθούν όσο και επιτέλους, κάποια στιγμή να εξαλειφθούν δια παντός από τα γήπεδα της χώρας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Επίθεση Κούγια σε Σαββίδη

ΖΗΤΑ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Σαββίδης για Κούγια: "Συμπεριφορά για ψυχίατρο"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΚΑ

Βιεϊρίνια: "Ας μαζέψει κάποιος τον πρόεδρο της Λάρισας"

ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Ελ Καντουρί: "Να δούμε εάν θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά στην Τούμπα"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24