STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο "Μπορμπαλάν" του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μπορμπαλάν EUROKINISSI

Την Τετάρτη (18/9) αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΚΕΔ τα ονόματα των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει αυτό του ξένου ρέφερι που έχει επιλεχθεί για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα με τους συνεργάτες του, Φερνάντο Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ έχουν αποφασίσει για το όνομα του ξένου διαιτητή που θα διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (19/9), μαζί με τους διαιτητές των υπόλοιπων αγώνων της 4ης αγωνιστικής της Super League. Tο όνομα το ξέρουν ελάχιστοι και θα το... μάθουμε όλοι πιθανότατα αύριο, δεδομένου ότι πλέον η ΚΕΔ δημοσιοποιεί τη λίστα των διαιτητών της αγωνιστικής κάθε Τετάρτη και όχι κάθε Πέμπτη.

Μετά τη διαιτησία του Ισπανού Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, συμπτωματικά πάλι σε ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα κληθεί να σφυρίξει ξένος ρέφερι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στα δύο επόμενα διαδοχικά ντέρμπι του πρωταθλήματος, δηλαδή το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (5η αγωνιστική) και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (6η αγωνιστική). Αντιθέτως, στο Αρης – ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής και στα ματς του Παναθηναϊκού με τους τρεις εφετινούς διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να οριστούν Έλληνες διαιτητές, όπως και στο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης της επόμενης εβδομάδας, το οποίο προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν αποκλείεται να είναι και ο ίδιος ο Μέλο Περέιρα (ίσως και με τον Φερνάντο Μαρίν) στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή, όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ΟΑΚΑ, στα δύο επόμενα κατά σειρά ντέρμπι. Δεν είναι βέβαιο, αλλά δεν αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο, όπως και η περίπτωση να παρακολουθήσει τα ντέρμπι δια ζώσης κάποιο από τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ