STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άλλη μία ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ισοπαλία, το αγαπημένο αποτέλεσμα ανάμεσα σε Αστέρα και Ξάνθη στην Τρίπολη, εμφανίστηκε και απόψε (09/04), με το 0-0 να μην βοηθά καμία από τις δύο ομάδες στο να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Ξάνθη ήθελε τη νίκη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να μείνει στο κυνήγι της πέμπτης θέσης, ενώ ο Αστέρας τους τρεις βαθμούς για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή, στον μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ωστόσο "μίλησε" ξανά η ισοπαλία (0-0) η οποία εμφανίστηκε για έβδομη φορά στα δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες στην Τρίπολη στο πλαίσιο της Super League.

Έτσι οι Ακρίτες είδαν την πέμπτη ΑΕΚ να απομακρύνεται τέσσερις βαθμούς (49-45) και οι Αρκάδες την ζώνη του υποβιβασμού να παραμένει στην ίδια απόσταση (27-23).

Ωστόσο αν μία ομάδα μπορεί να είναι πιο ευχαριστημένη με τον βαθμό, αυτή είναι ο Αστέρας καθώς εξακολουθεί να έχει τρεις ομάδες από κάτω του, παραμένοντας αήττητος στα πέντε παιχνίδια με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ο Στάικος Βεργέτης εμπιστεύτηκε την 11άδα με την οποία σάρωσε στην Λάρισα την τοπική ομάδα μεσοβδόμαδα, με μία αναγκαστική αλλαγή. Τη θέση του τραυματία Ντοναρούμα στην εστία, πήρε ο Αθανασιάδης ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τους Αρκάδες.

Άλλη μία ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ξάνθη

Από τη μεριά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε τέσσερις παίκτες σε σχέση με την άνετη επικράτηση επί του Παναιτωλικού. Οι Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, και Λάζιτς πήραν τις θέσεις των Φλίσκα, Παπαγεωργίου, Λουσέρο και Πιτσέλι.

Άλλη μία ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ξάνθη

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης, Χρήστος Ακρίβος, Δημήτριος Τζαφόλιας

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (76' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης (62' Χαμντανί), Φαρίνια (67' Γκοντό), Μάσα, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασανίδης, Λισγάρας, Ουάλας, Λουσέρο, Καμαρά (53' Ντε Λούκας), Σολτάνι, Βασιλακάκης, Λάζιτς (54' Πιτσέλι), Γιουνές.

Γκολ: -

Κάρτες: 69' Τσουκαλάς - 64' Πιτσέλι

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν δεν είδατε το πρώτο ημίχρονο δεν χάσατε απολύτως τίποτα. Χωρίς ρυθμό οι δύο ομάδες, χωρίς νεύρο (μόλις δέκα φάουλ μαζί) και χωρίς να πάρουν κανένα ρίσκο, κόλλησαν στο μηδέν. Η Ξάνθη δεν έκανε ούτε μία τελική μετά από 45 λεπτά, ενώ οι τρεις του Αστέρα δεν ανησύχησαν καθόλου τον Ζίβκοβιτς. Απλά καταγράφηκαν στην στατιστική της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται έτσι και αλλιώς σε αυτό το στυλ του παιχνιδιού το οποίο τους έχει δώσει μέσα στη χρονιά αρκετές νίκες μακριά από την Ξάνθη. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι ήξεραν ότι ο βαθμός είναι πολύτιμος, έτσι φρόντισαν από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να τον διασφαλίσουν και στη συνέχεια να δοκιμάσουν να απειλήσουν τους Ακρίτες.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λουτσέσκου προέβη σε διπλή αλλαγή θέλοντας να δώσει άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία της Ξάνθης. Πράγματι οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο ορεξάτοι στη συνέχεια με αποτέλεσμα ο Βεργέτης να περάσει στο 62' και τρίτο αμυντικό χαφ στον αγώνα.

Αυτό δεν τους εμπόδισε να έχουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Βασιλακάκη στο 67', στην πρώτη τους τελική!

Με τον Αστέρα να μην απειλεί, πέρα από ένα σουτ του Μάσα (74'), οι Ακρίτες συνέχισαν να πιέζουν στα τελευταία λεπτά για το γκολ της νίκης. Ωστόσο δεν βρήκαν το γκολ της νίκης, ούτε αυτοί, ούτε οι Αρκάδες που είχαν χώρους να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και είχαν άλλη μία καλή στιγμή με τον Μάσα στο 85'.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με διαφορά η μοναδική πραγματικά καλή ευκαιρία των δύο ομάδων, αυτή του Βασιλακάκη στο 67'. Ωραίο γύρισμα και σουτ από κοντά, ωστόσο ο Αθανασιάδης του είπε "όχι". Σε ένα τόσο κλειστό ματς, ένα γκολ θα έκανε την διαφορά.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Δημήτριος Καραντώνης πέρασε ένα πάρα πολύ ήσυχο απόγευμα στην Τρίπολη.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Αναφέραμε και πιο πάνω ότι ένα γκολ θα έδινε τη νίκη στην ομάδα που θα το πετύχαινε. Από τη στιγμή που ο Αθανασιάδης σταμάτησε τον Βασιλακάκη στη φάση του 67' είναι ο MVP.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το δεύτερο ημίχρονο όπου η Ξάνθη αποφάσισε να βγει μπροστά και έτσι είδαμε παιχνίδι. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά τουλάχιστον δεν ήταν η... σούπα του πρώτου μέρους.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Τι άλλο; Η σούπα του πρώτου μέρους!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ