STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αλλαγές στη Super League λόγω Λαμίας - Ατρόμητου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΛΗΡΩΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
κλήρωση, μπαλάκια EUROKINISSI SPORTS

Η Super League ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο για την 20ή αγωνιστική της Super League θα γίνει την Κυριακή (4/2) και όχι τη Δευτέρα (5/2). Αλλαγή και στο Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης.

Η συμμετοχή της Λαμίας και του Ατρόμητου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε διαφοροποίηση στο πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League. Το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου είναι να γίνουν οι ρεβάνς των αγώνων Λαμία - Πανιώνιος και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Έτσι, η αναμέτρηση των Φθιωτών με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή (4/2). Για τον λόγο αυτόν, το Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης που ήταν να γίνει την Κυριακή (4/2), πάει στη θέση του Λαμία - Ατρόμητος και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (5/2).

Η ανακοίνωση της Super League: "Ανακοινώνεται ότι, λόγω της διεξαγωγής της 2ης Αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 05.02.2018 στις 19:30 (αντί για την Κυριακή 04.02.2018).

Ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 04.02.2018 στις 17:15 (αντί για τη Δευτέρα 05.02.2018)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών στο Κύπελλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ