STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αλεξέας (βοηθός διαιτητή): Το όπλο το είδαμε στις φωτογραφίες

Αλεξέας (βοηθός διαιτητή): Το όπλο το είδαμε στις φωτογραφίες

Ο βοηθός διαιτητή, Ηλίας Αλεξέας, ο οποίος είχε οριστεί και στα δύο επεισοδιακά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στην Τούμπα, μιλάει για τα έκτροπα της προηγούμενης Κυριακής και για το όπλο του Ιβάν Σαββίδη.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Μεσσηνίας, ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή ότι ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορούσε, παρά ότι είδαν τις εικόνες αργότερα στην τηλεόραση και σε φωτογραφίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι "Μεσόγειος": "Το ποδόσφαιρο βιώνει μια δραματική κατάσταση. Βρισκόμαστε σε ένα τέλμα και οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα αυτό δεν τιμά κανέναν. Οι αφορμές είναι πολλές. Το θέμα είναι να αναζητήσουν τις αιτίες. Νομίζω ότι είναι κοινωνικό το φαινόμενο. Το ποδόσφαιρο είναι μια προέκταση του κοινωνικού ιστού. Τα προβλήματα που βιώνει ο κόσμος στην καθημερινότητα μεταδίδονται και στο ποδόσφαιρο, με επακόλουθο αυτό που βλέπουμε: τα επεισόδια, τις διακοπές. Οι υπεύθυνοι, οι "μεγάλοι" που διοργανώνουν τα προβλήματα, να καθίσουν και να βρουν μια λύση αποδεκτή από όλο τον κόσμο. Η αναβολή είναι μια λύση που έχει προκρίνει η κυβέρνηση, με ορίζοντα να συζητήσουν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό το μέτρο, οι υπεύθυνοι θα κρίνουν".

- Πώς το ζήσατε εσείς μέσα από το γήπεδο;

"Από τη στιγμή που εμείς αποχωρούμε στα αποδυτήρια, δεν βιώνουμε πολλά πράγματα. Νιώθουμε και ακούμε την πίεση που υπάρχει απ' έξω. Εμείς είμαστε ασφαλείς και περιμένουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα για να συνεχίσουμε τον αγώνα".

- Άρα το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη δεν το είδατε.

"Οχι δεν το είδαμε. Το είδαμε μετά μέσα από τα τηλεοπτικά συνεργεία, τις φωτογραφίες και τα λοιπά".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ