STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Aλαφούζος σε Κούγια: "Είσαι τρελός"

SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με τον Γιάννη Αλαφούζο να επιτίθεται στον Αλέξη Κούγια μετά από σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ για τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

H συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για την ανάδειξη του νέου προέδρου που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής, δεν κράτησε πολλή ώρα, με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να επικρατεί με 8-6 ψήφους του συνυποψηφίου του, Αλέξη Κούγια, και να παίρνει το χρίσμα για τη θέση του προέδρου για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αν και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όλα κύλησαν ήρεμα και δεν υπήρχε το παραμικρό απρόοπτο, το φινάλε έφερε εντάσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ των παραγόντων.

Συγκεκριμένα μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και υποψήφιου για την προεδρία, Αλέξη Κούγια, και του Γιάννη Αλαφούζου, με τον πρώτο να επιτίθεται κατά του νέου προέδρου της Super League και να προκαλεί την άμεση παρέμβαση του προέδρου του Παναθηναϊκού.

"Επιτέλους, τι πράγματα είναι αυτά με όλες αυτές τις περίεργες συμμαχίες. Εμείς είμαστε ιδιοκτήτες και έχουμε δώσει τη ζωή μας στο ποδόσφαιρο και εμφανίζονται όλοι οι χθεσινοί και γίνονται πρόεδροι της Super League.

Τη μία ο Λυσάνδρου, τώρα ο Μπουτσικάρης είναι αστεία πράγματα αυτά", είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκνευρίζεται από τα λόγια του και να του απαντάει:

SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε τα λόγια σου". Η φράση αυτή πυροδότησε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να προσθέτει, απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο:

"Ελα, κάνε μου τη χάρη, έχετε μπλέξει τις συμμαχίες σας με τα κανάλια. Η στάση σου είναι διεφθαρμένη. Κρυβόσουν τόσο καιρό στο Λονδίνο και πήγατε να στήσετε τον Μαρινάκη, μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο.

Για να ακολουθήσει νέα απάντηση από τον πρόεδρο του τριφυλλιού προς τον Αλέξη Κούγια: "Κάνε μας τη χάρη που έχεις εκπροσωπήσει κάθε εγκληματία που υπάρχει. Τον κακό σου τον καιρό. Το άκουσες; Τον κακό σου τον καιρό".

Μετά από αυτό το θερμό διάλογο, υπήρχε παρέμβαση από τον Μηνά Λυσάνδρου καθώς και άλλους παράγοντες και ο καυγάς σταμάτησε εκεί, με τον Αλέξη Κούγια να συνεχίζει πάντως να μουρμουράει απευθυνόμενος στους Αλαφούζο-Μπουτσικάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Νέος πρόεδρος ο Μπουτσικάρης
Super League: Το Δ.Σ. ξέχασε τον κορονοϊό
Super League: Από τον Πέτρο Κόκκαλη στον Μπουτσικάρη
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ