STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Αλλαγή βοηθού λόγω κορονοϊού

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O βοηθός, Τρύφων Πετρόπουλος, που είχε οριστεί στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η ΚΕΔ να προχωρήσει στην αλλαγή του, με τον Μιχάλη Δημόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Σε αλλαγή βοηθού στην αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού (28/09, 19:30) προχώρησε η ΚΕΔ εξαιτίας κρούσματος κορονοϊού. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο Τρύφων Πετρόπουλος βρέθηκε θετικός στον ιό και αντικαταστήθηκε από τον Μιχάλη Δημόπουλο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι ο κ. Τρύφωνας Πετρόπουλος (Βοηθός Διαιτητής/ΕΠΣ Αρκαδίας) που έχει ορισθεί στον αγώνα της Super League 1 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός στις 28/9/2020, αντικαθίσταται από τον κ. Μιχαήλ Δημόπουλο (Βοηθός Διαιτητής/ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

Ο κ. Πετρόπουλος ύστερα από τη σχετική εξέταση σήμερα το πρωί βρέθηκε θετικός στον COVID 19. Τονίζεται δε, ότι δεν ήρθε σε επαφή με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Ως μέρος των κυβερνητικών οδηγιών, ο κ. Πετρόπουλος θα απομονωθεί για επτά (7) ημέρες και δεν θα είναι διαθέσιμος για αγώνες κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

Διαιτητής:Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος:Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR:Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

AVAR:Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ