ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ - Λαμία: Οι αποστολές των δύο αντιπάλων

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ και της Λαμίας για το μεταξύ τους παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου (20/10, 20.30) με τους δύο προπονητές να έχουν θετικές ειδήσεις της τελευταίας στιγμής.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή η ΑΕΛ φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου (20/10, 20.30) τη Λαμία σε ένα ματς το οποίο θέλουν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεφύγουν και άλλο από τις ομάδας που βρίσκονται χαμηλότερα από αυτούς στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Για τους γηπεδούχους επέστρεψε στην αποστολή ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και βρέθηκε στην 20άδα που επέλεξε ο Τζιανλούκα Φέστα.

Αντίθετα σε αυτή δεν βρίσκονται οι Ζίζιτς και Καρανίκας. Αμφότεροι είχαν αποβληθεί στο ματς με την Ξάνθη και έτσι δεν μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στη Λαμία. Από την άλλη ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διαθεσή του τον Μπερτόγλιο ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Θανάσης Καραγκούνης καθώς επίσης και οι Παπαργυρίου, Καρυπίδη, Άντρονιτς και Μπουλούλης.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιο.

Η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ