STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Ξάνθη 3-0: Σούζα με τριάρα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ νίκησε 3-0 την Ξάνθη στη Λάρισα και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο για την τρέχουσα σεζόν. Πρώτη ήττα για την ομάδα της Θράκης μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα με 3/3. Αποβλήθηκε ο Λισγάρας στο 60'.

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε την Ξάνθη για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος της Κυριακής (22/9) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1 και τη νίκησε με 3-0.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Τερκί, διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ ο Μπέρτος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Απότομη προσγείωση για τους ακρίτες μετά το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, ο Λισγάρας αποβλήθηκε στο 60' κι άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα.

1. ΚΑΤΣΕ - ΟΥΑΡΝΤΑ: ΔΥΟ ΡΑΒΔΟΙ ΧΡΥΣΟΥ

Ούτε ο Αμρ Ουάρντα, ούτε ο Έργκους Κάτσε βρήκαν γκολ. Κι όμως έκαναν τη μισή δουλειά για την ΑΕΛ, γιατί την άλλη μισή την έκαναν οι σκόρερ. Οι δυο τους προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα της Λάρισας κι αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλο το παιχνίδι περνούσε από τα πόδια τους. Στο 35ο λεπτό ήταν ο Αλβανός μέσος που εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά για να έλθει μετά το (αυτο)γκολ. Στο 53ο ο Αιγύπτιος τράβηξε όλη την άμυνα της ομάδας της Θράκης, για ν' αφήσει μόνο τον τον Μιλοσάβλιεβιτς.

2.ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

Η ΑΕΛ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει νωρίς. Δεν το βρήκε πολύ νωρίς, δεν άργησε όμως και πολύ. Στο 35ο λεπτό Ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Τερκί βρήκε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των βυσσινί, που ήταν ήδη καλύτεροι από τους ακρίτες.

3. ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων ήλθε από εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53' ο Μιλοσάβλιεβιτς έβγαλε μπαλιά πίσω από το κέντρο για τον Νούνιτς αριστερά, ο Σλοβένος ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή, τελικά έκανε τη σέντρα.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουάρντα βγήκε στο πρώτο δοκάρι και τραβάει όλη την άμυνα πάνω του, έτσι ο Μιλοσάβλιεβιτς είχε τρέξει το μισό γήπεδο και στο δεύτερο (δεξί) δοκάρι με ωραίο τελείωμα διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

4. ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΜΠΕΡΤΟ

Η Ξάνθη δεν μπορούσε να κάνει με τίποτα ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Σε άλλο... γήπεδο η ομάδα της Θράκης παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Το τρίτο γκολ νομοτελειακά θα ερχόταν. Ήλθε στο 83ο λεπτό Ήταν ο Σετσέροβιτς που βρέθηκε κεντρικά, έκανε την μπαλιά στα δεξιά για τον Μπέρτο - ο Μπέντο έκανε εντελώς άστοχη έξοδο - ο οποίος από δύσκολη γωνία και πριν αφήσει την μπάλα να σκάσει στο έδαφος αλλά και τη βοήθεια του δοκαριού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

5. ΤΟ DEJA VU ΤΟΥ ΡΑΜΙΡΕΘ

Για την Ξάνθη η πρώτη ήττα άργησε τέσσερα ματς. Έκανε για πρώτη φορά τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος κι αυτό είναι μια επιτυχία. Δεν είναι αποτυχία η ήττα.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είδε τους παίκτες του να είναι κατώτεροι των προσδοκιών, κατώτεροι των προηγούμενων ματς. Θα ερχόταν κι αυτό. Προσπάθησε ο Ισπανός με τις παρεμβάσεις του ν' αλλάξει το ματς. Στάθηκε κι ολίγον άτυχος. Είδε τον Λισγάρα ν' αποβάλλεται με δεύτερη (αυστηρή) κίτρινη κάρτα στο 60ό λεπτό.

Αλλά και στα δύο πρώτα γκολ. Ενώ είχε σηκώσει τους παίκτες που θα έμπαιναν στο γήπεδο, σε εκείνο το σημείο ήλθαν τα αντίστοιχα γκολ. "Δίκαιο αποτέλεσμα, αν και κακό", υποστήριξε ο Ίβηρας μετά τη λήξη του ματς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ