STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-1: Ο Μανούσος επέστρεψε με γκολ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, με το πρώτο φετινό γκολ του Μανούσου (89'), ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του μετά την 1η Δεκεμβρίου. Πρώτο τρίποντο ύστερα από πέντε ματς για τους Περιστεριώτες.

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, κυρίως εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ύστερα από πέντε παιχνίδια δίχως τρίποντο (τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες), η ομάδα του Περιστερίου λυτρώθηκε στο 89' από τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του στα γήπεδα με γκολ! Η ομάδα της Θεσσαλίας, από τη μεριά της, έμεινε για τέταρτο ματς δίχως νίκη.

Πάμε να δούμε τα τρία στοιχεία που μας... δίδαξε το παιχνίδι του AEL FC Arena.

1. ΟΛΟ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ AEL FC ARENA

Δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Ελάχιστες οι άξιας αναφοράς ευκαιρίες. Σε αυτό δεν βοήθησε καθόλου ο αγωνιστικός χώρος. Το AEL FC Arena ήταν σε... τραγική κατάσταση σε ένα ακόμη παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να βάλουν τη μπάλα κάτω και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 64', η ΑΕΛ είχε κάνει 43 και ο Ατρόμητος 36. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες είχαν ίδιο αριθμό τελικών.

2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΗΤΑΝ... ΓΛΥΚΟ

Η φετινή χρονιά για τον Γιώργο Μανούσο είναι πολύ δύσκολη. Ο σοβαρός του τραυματισμός τον... καθήλωσε για μεγάλο διάστημα. Στο 85' ο Νταμίρ Κάναντι τον χρησιμοποίησε αντί του Ουάρντα, για πρώτη φορά μετά την 1η Δεκεμβρίου. Τέσσερα λεπτά ο 31χρονος επιθετικός τον δικαίωσε. Υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Μπρούνο και με σεντερφορίσιο σουτ έκανε το 0-1. Χάρισε την ανέλπιστη επικράτηση στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία δεν εντυπωσίασε με το ποδόσφαιρο που απέδωσε, αλλά έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Παρεμπιπτόντως. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Μανούσου στην 5η του συμμετοχή στη Super League.

3. ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ Η ΑΕΛ

Ο Μίλος Ντέλετιτς ήταν ό,τι καλύτερα παρουσίασε στο ματς η ΑΕΛ. Ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του. Δύσκολα έχανε τη μπάλα. Ακόμα και όταν την κουβαλούσε πολλά μέτρα, τη διατηρούσε στην κατοχή του και έφτανε σε τελικές προσπάθειες. Ο Σέρβος κυνηγός μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ταλαιπώρησε τόσο πολύ την άμυνα των φιλοξενούμενων. Τον βοήθησε και ο τρόπος που κυλούσε η αναμέτρηση, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι "βυσσινί" χτυπούσαν στην κόντρα επίθεση.

Γήπεδο: ΑΕL FC Arena

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85' Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77' Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58' Σετσέροβιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82' Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66' Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (85' Μανούσος).

Γκολ: 89' Μανούσος

Κάρτες:21' Φατιόν, 28' Μιλοσάβλιεβιτς, 45'+1' Καρανίκας - 45' Ενσικουλού, 53' Ουμπίντες, 56' Μάντσον, 74' Κατράνης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ