STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Αστέρας 3-0: O Μιλοσάβλιεβιτς "καθάρισε" τους Αρκάδες

ΑΕΛ - Αστέρας 3-0: O Μιλοσάβλιεβιτς "καθάρισε" τους Αρκάδες

Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Αστέρα για την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1 και τον υπέταξε 3-0 με τους "βυσσινί" να "καθαρίζουν" το ματς από το πρώτο ημίχρονο με χατ τρικ του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Η ΑΕΛ πέρασε εύκολο απόγευμα στο AEL FC Αρένα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μιλοσάβλιεβιτς που σκόραρε χατ τρικ. Ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και παρουσιάστηκε η πιο απειλητική του παιχνιδιού.

Η ΑΕΛ πέρασε εύκολο απόγευμα στο AEL FC Αρένα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μιλοσάβλιεβιτς που σκόραρε χατ τρικ. Ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και παρουσιάστηκε πιο απειλητική στο ματς.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 18’ ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπέρτου, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε υποδειγματική προβολή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα τα πόδια των παικτών της γηπεδούχου απελευθερώθηκαν, ενώ ο Κρίστινσον όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών".

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 36’ όταν ο Ουάρντα έφυγε στην αντεπίθεση και σέρβιρε ιδανικά στον Σέρβο που ήταν ελεύθερος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Εύκολη υπόθεση για τον 27χρονο επιθετικό και το τρίτο τέρμα. Ο Ουάρντα από τα αριστερά τροφοδότησε τον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος έκανε το χατ-τρικ με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να χάνει τη φάση.

Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1.ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Η ΑΕΛ μπορεί να ήταν η αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του ζευγαριού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν το έδειξε ούτε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο έχοντας από την πρώτα λεπτά του αγώνα την απόλυτη υπεροχή. Ο Αστέρας Τρίπολης υπέκυψε και δεν μπόρεσε να βρει ελεύθερους χώρους ώστε να βάλει δύσκολα στην οικοδέσποινα.

2.ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 10’

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να είχε θεωρητικά το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς και να είχε μαθηματικές ελπίδες για πλασάρισμα στις θέσεις των playoffs, ωστόσο εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο ματς. Θεωρητικά θα πάλευε για τη νίκη ελπίζοντας σε γκέλα του ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστη αφού οι Κρητικοί από το πρώτο δεκάλεπτο πήραν κεφάλι στο σκορ και κάπου εκεί χάλασε το μυαλό των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς και μοιραία ήρθε η ήττα.

3.ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι μείωσαν ταχύτητα, ήταν σταθεροί πάντως και κατ ελαχίστων εξαιρέσεων καρδιοχτύπησαν κάνοντας ορθή διαχείριση του προβαδίσματός τους. Ο Ουάρντα από μέρους του έψαξε το γκολ, ενώ στο 81’ οι "βυσιννί" είχαν και δοκάρι ύστερα από φοβερό σουτ του Μόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ