STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Άρης 0-0: Κρίστινσον και Κουέστα οι... ένοχοι της ισοπαλίας

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο 0-0 στην AEL FC Arena για την 17η αγωνιστική της Super League, με τους γκολκίπερ των ομάδων, Κρίστινσον και Κουέστα να... ευθύνονται για το αποτέλεσμα.

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του AEL FC Arena ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη, για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο κακός αγωνιστικός χώρος και οι γκολκίπερ των ομάδων, ήταν οι βασικοί λόγοι που το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Μιλοσάβλειβιτς στο 69'.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση στην AEL FC Arena:

1. ΟΛΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 27'

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο κλήθηκαν να παλέψουν για το τρίποντο ΑΕΛ και Άρης. Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε ισορροπημένο πριν καν ξεκινήσει, αφήνοντας την γεύση του δίκαιου αποτελέσματος με την λήξη του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, πατούσαν πιο σίγουρα στο χορτάρι και έμοιαζαν... εξοικειωμένοι με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Το ματς δεν είχε ρυθμό, ούτε φάσεις μέχρι το 27', όταν ο Κουέστα έκανε μια καταπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Μπαργκάν, από σέντρα του Καρανίκα.

Αμέσως μετά ο Άρης βγήκε στην κόντρα, ο Ντιγκινί βρέθηκε σε θέση βολής αριστερά μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Κρίστινσον αλλά ο Σεσέροβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Ο Κωνσταντινίδης ήρθε να προστεθεί στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο Παντελίδης πριν το ματς, με τον μπακ του Άρη να αποχωρεί στο 34', αφήνοντας τη θέση του στον Τζανακάκη.

ΑΕΛ - Άρης 0-0: Κρίστινσον και Κουέστα οι... ένοχοι της ισοπαλίας

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Βέλεθ να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο και να γίνεται η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων στην ανάπαυλα, με τον Ιντζόγλου να τον αντικαθιστά.

2. ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ... ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Άρης μπήκε με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να μπορεί να μπει απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή. Υστερούσαν σε δημιουργία οι φιλοξενούμενοι, που είδαν την τύχη να τους χαμογελά στο 69', όταν από σέντρα του Καρανίκα και κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Το παιχνίδι έγινε σκληρό, οι κάρτες έβγαιναν με συχνότητα από το τσεπάκι του Φωτιάδη και στο 77' ήταν η σειρά του Άρη να φτάσει κοντά στο γκολ, όμως ο Κρίστινσον απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία την καρωτή κεφαλιά του Ντιγκινί από σέντρα του Κόρχουτ.

3. ΚΑΡΤΕΣ, ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ 0-0

Φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο της αναμέτρησης κανείς δεν ήθελε να χάσει, κανείς δεν έπαιρνε ρίσκα, με την ΑΕΛ ωστόσο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και, όντας πιο επικίνδυνη σε σχέση με τους φιλοξενούμενους. Αλλαγές, κίτρινες κάρτες, νεύρα, διακοπές και κανένα γκολ συνέθεσαν το παζλ του αγώνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη.

ΑΕΛ - Άρης 0-0: Κρίστινσον και Κουέστα οι... ένοχοι της ισοπαλίας

Επόμενη υποχρέωση για την ΑΕΛ αυτή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (27/1, 19:00) για την 18η αγωνιστική της Super League, με τον Άρη να πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (26/1, 19:30).

Οι "βυσσινί" μεσοβδόμαδα (23/1, 17:15) θα πάνε στην Τρίπολη για να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους, στη ρεβάνς του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τον Αστέρα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με σκορ 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στην AEL FC Arena.

Γήπεδο: AEL FC Arena

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (ΕΠΣ Σερρών), Ανδρέας Μεϊντανάς (ΕΠΣ Αχαΐας)

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Σεσέροβιτς (81' Ακόστα), Φατιόν, Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Νούνιτς (88' Πίτι).

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46' λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Κορχούτ (83' Παυλίδης), Μαρτίνες, Ντιγκινί.

Γκολ: - / -

Κάρτες: 60' Φατιόν, 67' Σεσέροβιτς, 82' Ντέλετιτς, 87' Σικάβκα / 26' Μπάσα, 55' Τζανακάκης, 65' Ιντζόγλου

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ